Η Cosmote σου δίνει δώρο για τρεις μήνες 100GB δεδομένα! Εάν σε ενδιαφέρει, δες πως θα τα πάρεις!

Μοίρασε την γνώση...

Η Black Friday συνδυάζεται με διάφορα δώρα, προσφορές, χαμηλές τιμές και φοβερές ευκαιρίες. Έτσι και η Cosmote φέτος, την Black Friday σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις ένα φοβερό δώρο, 100GB δεδομένα για τρεις μήνες! Πως θα τα πάρεις? Ας δούμε….

Την προσφορά μπορείτε να την βρείτε είτε στην εφαρμογή της Cosmote ή στη σελίδα της εδώ.

Διαφήμιση

Όπως βλέπετε, ισχύει για νέες ενεργοποιήσεις έως τις 30 Νοεμβρίου, οπότε εάν το σκέφτεστε να πάρετε το πακέτο, έχετε χρόνο μέχρι τέλος του μήνα για να εκμεταλλευτείτε και την προσφορά αυτή.

Google news

Τι παρέχει το Cosmote Neo!?

 

Φτιάχνεις το πλάνο σου όπως το θες

Επιλέγεις data και λεπτά ομιλίας σύμφωνα με τις ανάγκες σου. Επειδή, όμως, όσα data κι αν έχεις, πάντα θα θες περισσότερα, το COSMOTE Neo τα έκανε διπλάσια! Έτσι τα 5GB έγιναν 10GB και τα 10GB έγιναν 20GB, για να μην ξεμένεις ποτέ και να τα κάνεις ΟΛΑ από το κινητό σου! Κι αν στο τέλος του μήνα δεν τα έχεις καταναλώσει, τότε τα data σου, τα λεπτά ομιλίας και τα SMS μεταφέρονται για έναν μήνα ακόμη.

Cafago WW ZTE Many GEOs

Η συνολική τελική τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24% και τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας 10%. Δες περισσότερα για το τέλος κινητής τηλεφωνίας εδώ

 

Τη διακόπτεις όποτε θες χωρίς καμία δέσμευση

Με ένα tap μπορείς να διακόψεις το πλάνο σου για όσο καιρό χρειαστείς, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση, ενώ το ίδιο εύκολα το ενεργοποιείς ξανά.


 

Περισσότερες πληροφορίες, παροχές αλλά και πως να το ενεργοποιήσεις το νέο πρόγραμμα, θα βρεις στη σελίδα της Cosmote.


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram