Η Ινδία μπορεί να αναγκάσει την Apple να υιοθετήσει το USB-C στο iPhone αφού η ΕΕ εγκρίνει παρόμοιο νόμο

Μοίρασε την γνώση...

Η Ινδία σημειώνει πρόοδο σε μια κυβερνητική πρόταση που θα επιβάλει έναν τυπικό φορτιστή, USB-C, σε όλα τα smartphone, tablet και φορητούς υπολογιστές, ακολουθώντας τα βήματα της ΕΕ, η οποία μόλις πρόσφατα ψήφισε παρόμοιο νόμο.

Σε κυβερνητικό δελτίο τύπου, ο γραμματέας του Υπουργείου Καταναλωτών, Τροφίμων και Δημόσιας Διανομής της Ινδίας, Rohit Kumar Singh, είπε ότι διάφορες κυβερνητικές και ιδιωτικές υπηρεσίες πραγματοποίησαν συνάντηση και «προέκυψε ευρεία συναίνεση μεταξύ των ενδιαφερομένων σχετικά με την υιοθέτηση του USB Type – C ως θύρα φόρτισης για ηλεκτρονικές συσκευές όπως smartphone, tablet, φορητούς υπολογιστές κ.λπ.». Το δελτίο τύπου πρόσθεσε: «Επιπλέον, συζητήθηκε ότι μπορεί να υιοθετηθεί μια διαφορετική θύρα φόρτισης για τηλέφωνα με χαρακτηριστικά».

Διαφήμιση

Η εξέταση της Ινδίας να επιβάλει έναν κοινό φορτιστή σε καταναλωτικές συσκευές είχε αναφερθεί προηγουμένως τον Αύγουστο, ωστόσο, φαίνεται ότι η κυβέρνηση προχωρά με την πρότασή της αφού αρχικά είπε ότι θα διερευνήσει την πιθανότητα ενός τέτοιου νόμου.

Google news

Εάν η Ινδία προχωρήσει με το προτεινόμενο σχέδιο, θα ακολουθήσει τα βήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία ψήφισε πρόσφατα νόμο που επιβάλλει το USB-C σε ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρονικών συσκευών ευρείας κατανάλωσης έως το 2024. Ο αντιπρόεδρος του παγκόσμιου μάρκετινγκ της Apple, Greg Joswiak, είπε σε πρόσφατη εκδήλωση ότι η Apple θα πρέπει να συμμορφωθεί με τη νέα νομοθεσία της ΕΕ, επιβεβαιώνοντας έμμεσα ότι το iPhone θα υιοθετήσει το USB-C στο εγγύς μέλλον.

Goboo [CPS] Many GEOs Gshopper Many GEOs

Ο αναλυτής της Apple, Ming-Chi Kuo, πιστεύει ότι όλα τα μοντέλα iPhone 15 θα αφαιρέσουν τη θύρα Lightning υπέρ του USB-C, αλλά μόνο τα μοντέλα υψηλότερης ποιότητας της σειράς iPhone 2023 θα επωφεληθούν από μεγαλύτερες ταχύτητες μεταφοράς.

 

ΠηγήΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram