Η μία οθόνη δεν είναι αρκετή; Δες πώς να εγκαταστήσεις δεύτερη

Μοίρασε την γνώση...

Μερικές φορές, μια οθόνη υπολογιστή δεν είναι αρκετή – και τα καλά νέα είναι ότι είναι απλό να προσθέσετε μια δεύτερη οθόνη στο PC σας ή στο laptop σας.

banner

Πού όμως θα μπορούσε να χρησιμεύσει μία δεύτερη οθόνη; Σίγουρα δεν είναι μία πρόταση που αφορά τόσο τον μέσο χρήστη του υπολογιστή αλλά απευθύνετε σε πιο ψαγμένους χρήστες που απαιτούν από τον υπολογιστή τους το κάτι παραπάνω. Η’ ακόμα για τους φανατικούς gamers, που θέλουν να ξεδιπλώσουν το παιχνίδι στρατηγικής τους σε δύο οθόνες.

Ενας ακόμα καλός λόγος για τη χρήση δύο οθονών είναι η παρακολούθηση τηλεόρασης ενώ ταυτόχρονα εργάζεστε.

Google news

Όποιος και αν είναι ο λόγος η χρήση μιας εγκατάστασης διπλής οθόνης αυξάνει το μέγεθος της επιφάνειας εργασίας σας, δίνοντάς σας περισσότερο χώρο για να βλέπετε την εργασία σας, βελτιώνοντας τις επιλογές.

Banggood WW Atlas VPN

Ετσι λοιπόν, είναι καλύτερο να επιλέξετε δύο οθόνες που έχουν το ίδιο μέγεθος – αυτό σας επιτρέπει να τοποθετήσετε τις οθόνες δίπλα – δίπλα σαν να ήταν μία μεγάλη οθόνη ώστε να διευκολύνει τη μετακίνηση του ποντικιού και των εγγράφων σας και στις δύο.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια κυρτή ή επίπεδη οθόνη: μια κυρτή οθόνη, επιτρέπει ένα πιο καθηλωτικό αποτέλεσμα για παιχνίδια ή προβολή περιεχομένου – μια επίπεδη οθόνη, είναι ιδανική για την εκτέλεση των εργασιών τους.


Οι χρήστες φορητών υπολογιστών μπορούν είτε να προσθέσουν μια δεύτερη οθόνη, χρησιμοποιώντας την οθόνη του φορητού υπολογιστή σας ως μία, είτε να χρησιμοποιήσουν τον φορητό υπολογιστή για να τροφοδοτήσουν δύο πρόσθετες οθόνες.

Συμβουλή: Χρησιμοποιώντας ένα ασύρματο πληκτρολόγιο ή ποντίκι για τη ρύθμιση διπλής οθόνης, θα γλιτώσετε με τα καλώδια που γεμίζουν το χώρο σας.

Βήμα βήμα η διαδικασία

Ας δούμε πως θα το επιτύχετε: Για να αναγνωρίζει ο υπολογιστής σας πολλές οθόνες, βεβαιωθείτε ότι τα καλώδια είναι σωστά συνδεδεμένα στις νέες οθόνες και, στη συνέχεια, πατήστε Windows πλήκτρο λογότυπου + P για να επιλέξετε μια επιλογή οθόνης.

Κάντε δεξί κλικ οπουδήποτε στην επιφάνεια εργασίας και επιλέξτε Ρυθμίσεις οθόνης.

Βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται ο σωστός αριθμός οθονών.

Επιλογή ανάλυσης, οθόνης και προσανατολισμού

Αν δεν εμφανίζονται όλες οι οθόνες σας, βεβαιωθείτε ότι τα καλώδια είναι σωστά τοποθετημένα και, στη συνέχεια, επιλέξτε Ανίχνευση.

Αν χρησιμοποιείτε ασύρματη οθόνη, μπορεί να χρειαστεί να επιλέξετε Σύνδεση σε ασύρματη οθόνη.

  1. Αν εμφανίζονται όλες οι συνδεδεμένες οθόνες, συνεχίστε με αυτά τα βήματα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Δύο οθόνες μπορεί να εμφανίζονται ως μία, με την ένδειξη 1|2 στο κέντρο, που υποδεικνύει την ίδια εμφάνιση διπλότυπη στις δύο οθόνες. Για να αλλάξετε μια εμφάνιση εκτεταμένης επιφάνειας εργασίας, συνεχίστε με αυτά τα βήματα.

Κλωνοποίηση οθόνης

Επέκταση οθόνης2. Κάντε κύλιση κάτω στην επιλογή Πολλές οθόνες, αν χρειαστεί, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού και, στη συνέχεια, επιλέξτε μια οθόνη.

3. Προσαρμόστε την ανάλυση και τον προσανατολισμό της οθόνης, όπως απαιτείται.

4. Στην περίπτωση εκτεταμένης επιφάνειας εργασίας μόνο, τοποθετήστε τις εικόνες των οθονών ανάλογα με τη φυσική θέση των οθονών. Για να αναγνωρίσετε τις οθόνες, κάντε κλικ στην επιλογή Αναγνώριση. Εμφανίζονται αριθμοί στις οθόνες που βοηθούν με τη διάταξή τους.

5. Κάντε κλικ στην επιλογή Διατήρηση αλλαγών, αν χρειαστεί, για να αποθηκεύσετε τις νέες ρυθμίσεις οθόνης.

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram