Λεωφορείο: Πρόστιμο λόγω στάσης σε.. λεωφορειολωρίδα

Μοίρασε την γνώση...

Πρόστιμο επιβλήθηκε σε μια βρετανική εταιρεία μεταφορών επειδή ένα από τα λεωφορεία της καταγράφηκε σε κάμερα να παραλαμβάνει επιβάτες σε στάση λεωφορείου.

banner

Το λεωφορείο της Connexions, το οποίο δραστηριοποιείται στο Δυτικό και Βόρειο Γιορκσάιρ, φέρεται να κινούνταν σε λεωφορειολωρίδα της York Road στο Λιντς, πριν μερικές ημέρες.

Διαφήμιση

Ο ιδιοκτήτης Κρεγκ Τεμπλ δήλωσε ότι το δημοτικό συμβούλιο αξίζει «άριστα» για την παρατήρηση, αλλά πρόσθεσε ότι το σύστημα επιβολής προστίμων «σαφώς δεν λειτουργεί».

Google news

Από την πλευρά του, το δημοτικό συμβούλιο του Λιντς δήλωσε ότι το πρόστιμο ήταν λάθος και ακυρώθηκε.

Cubot WW Geekmaxi Many GEOs

«Έχω ακούσει και για άλλες εταιρείες στη χώρα όπου έχει συμβεί το ίδιο, αλλά δεν έχει συμβεί ποτέ σε εμάς», είπε στο BBC. «Είναι ένα λεωφορείο που δεν έχουμε αγοράσει εδώ και πολύ καιρό, οπότε δεν έχει ακόμη τα χρώματά μας, αλλά εξακολουθεί να είναι καταχωρημένο ως λεωφορείο», πρόσθεσε.

Πρόστιμο σε λεωφορείο επειδή μπήκε στη λεωφορειολωρίδα για να κάνει στάση

Το πρόστιμο περιλαμβάνει μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του σταματημένου Scania OmniCity να παραλαμβάνει επιβάτες.


Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι το όχημα παραβίασε έναν κανόνα σχετικά με την οδήγηση σε λεωφορειολωρίδα κατά τη διάρκεια απαγορευμένων ωρών, παρά το γεγονός ότι επρόκειτο για λεωφορείο.

Ο Τεμπλ σχολίασε ότι ορισμένα συμβούλια, όπως του Γιορκ, απαιτούν να τους αποσταλούν οι αριθμοί κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς οι αυτόματες κάμερες λειτουργούν με εμπόδια στο κέντρο της πόλης.

Ωστόσο, αυτό δεν συνέβη στο Λιντς.

Πρόστιμο σε λεωφορείο επειδή μπήκε στη λεωφορειολωρίδα για να κάνει στάση

Η ειδοποίηση επιβολής προστίμου, η οποία εστάλη στα κεντρικά γραφεία της Harrogate Coach Travel, ζητά από την εταιρεία να καταβάλει τέλος 70 λιρών σε 28 ημέρες, αλλά θα μειώσει το τέλος σε 35 λίρες αν καταβληθεί εντός 14 ημερών.

«Θα κορνιζάρω την επιστολή και θα την βάλω στο γραφείο», αστειεύτηκε ο Τεμπλ.

Εκπρόσωπος του δημοτικού συμβουλίου του Λιντς δήλωσε: «Το πρόστιμο βεβαιώθηκε κατά λάθος και έχει πλέον ακυρωθεί. Ζητούμε συγγνώμη για την όποια αναστάτωση προκλήθηκε».

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram