Με χαρακτηριστικό του iPhone 14 το Samsung Galaxy S23;;

Μοίρασε την γνώση...

Η επίσημη παρουσίαση των Galaxy S23 αναμένεται την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου και έτσι ολοένα και περισσότερες νέες πληροφορίες έρχονται τώρα στα φώτα της δημοσιότητας για τις νέες συσκευές της Samsung. Συγκεκριμένα, πρόσφατα έκανε το γύρο του διαδικτύου μια διαρροή που ανέφερε ότι θα χρησιμοποιείται ο ίδιος Snapdragon 8 Gen2 επεξεργαστής σε όλα τα μοντέλα παγκοσμίως. Τώρα ένας άλλος έμπιστος leaker έρχεται να αποκαλύψει ότι τα Galaxy S23 μάλλον θα έχουν ένα χαρακτηριστικό του iPhone 14.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο λόγος γίνεται για το ‘Emergency SOS via satellite’. Πρόκειται για ένα νέο χαρακτηριστικό ασφαλείας των καινούργιων iPhone, το οποίο δίνει τη δυνατότητα αποστολής επειγόντων SOS μνημάτων μέσω δορυφόρου, για επικοινωνία έκτακτης ανάγκης ακόμη και εκεί που δεν υπάρχει καμία κάλυψη του τυπικού δικτύου τηλεπικοινωνιών.

Διαφήμιση

Κάτι αντίστοιχο ετοιμάζει και η Samsung, η οποία ακούγεται πως συνεργάστηκε με την Iridium Communications για να χρησιμοποιήσει το δίκτυο των 66 ενεργών δορυφόρων της. Σύμφωνα με τον leaker, η υλοποίηση του κορεατικού κολοσσού θα είναι πιο προηγμένη από αυτή της Apple, αφού η Iridium Communication μπορεί να προσφέρει και υπηρεσίες φωνητικών κλήσεων, πέρα από τη δυνατότητα αποστολής απλών μηνυμάτων. Για την ιστορία, για το δικό της χαρακτηριστικό, η Apple συνεργάστηκε με την Globalstar, κάνοντας χρήση του δικτύου δορυφόρων της. Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, παρακάτω θα βρείτε το επίσημο βίντεο της εταιρίας που παρουσιάζει αναλυτικά το χαρακτηριστικό.

Google news

Φυσικά, η Samsung δεν έχει προβεί ακόμη σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, οπότε για την ώρα δεν μπορούμε να ξέρουμε αν οι πληροφορίες αυτές αληθεύουν ή όχι.

Redmagic WW Gshopper Many GEOs

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram