MIUI 14: Αυτά είναι τα 5 top χαρακτηριστικά της νέα έκδοσης!

Μοίρασε την γνώση...

Όπως σας γράψαμε προχθές, η Xiaomi παρουσίασε το νέο λογότυπο της MIUI 14 στο κινέζικο φόρουμ, ένα πολύχρωμο λογότυπο, που σας το δείξαμε. Η νέα έκδοση, παρόλο που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα επίσημα, βρήκαμε μερικά από τα κύρια σημεία της, που αναμένεται να την κάνουν να διαφέρουν από τις υπάρχουσες εκδόσεις MIUI.

Η διεπαφή της MIUI έχει πολλές δυνατότητες για όλους τους χρήστες, καθώς και χρήσιμα χαρακτηριστικά στην καθημερινή χρήση της. Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε τα κορυφαία 5 χαρακτηριστικά της Xiaomi και τι ακριβώς κάνουν, με στιγμιότυπα οθόνης μάλιστα. Μπορείτε επίσης να σχολιάσετε παρακάτω, για κάποια λειτουργία που χρησιμοποιείτε πολύ συχνά εσείς και δεν την έχω αναφέρει εδώ.

Διαφήμιση

 

Αιωρούμενα παράθυρα (Floating windows)

Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό είναι τα αιωρούμενα παράθυρα στο MIUI. Αυτά τα παράθυρα επιτρέπουν σε ορισμένες εφαρμογές να εκτελούνται σε ένα διαφανές παράθυρο στην αρχική οθόνη σας, χωρίς να επηρεάζει την πλοήγηση της εφαρμογής σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα για να εκτελέσετε χρήσιμες εφαρμογές όπως ειδοποιήσεις καιρού ή εφαρμογές ρολογιού χωρίς να αφήνετε εντελώς την τρέχουσα εφαρμογή στην αρχική οθόνη.

Google news

 

Game Turbo

Ένα από τα χαρακτηριστικά της Xiaomi που την κάνουν να ξεχωρίζει, είναι το Game Turbo. Επιτρέπει στους χρήστες να έχουν εργαλεία ενώ παίζουν ένα παιχνίδι, όπως βοήθεια στη στόχευση, ελαχιστοποίηση των εισερχόμενων ειδοποιήσεων, εκκίνηση εφαρμογών ως αιωρούμενα παράθυρα, βελτιστοποίηση και ταχύτερη εκτέλεση του παιχνιδιού, δίνοντας στο παιχνίδι καλύτερα οπτικά στοιχεία και άλλα. Η δυνατότητα υπάρχει στις περισσότερες συσκευές MIUI και μπορείτε επίσης να την ενημερώσετε.

Cubot WW Geekmaxi Many GEOs

 

Sidebar

Αυτή η δυνατότητα προσθέτει μια πλαϊνή γραμμή στο σύστημά σας που εμφανίζεται παντού, σας επιτρέπει να εκκινείτε εφαρμογές σε αιωρούμενα παράθυρα οπουδήποτε μέσα σε μια άλλη εφαρμογή. Είναι επίσης πολύ εύκολο να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανοίξετε την πλαϊνή γραμμή και να εκκινήσετε όποια εφαρμογή θέλετε εκεί και το MIUI θα εκκινήσει την εφαρμογή σε αιωρούμενα παράθυρα για εσάς. Εάν χρησιμοποιείτε MIUI 13 και νεότερη έκδοση, θα σας επιτρέψει επίσης να εκκινήσετε πολλά αιωρούμενα παράθυρα. Δυστυχώς, εάν χρησιμοποιείτε MIUI 12.5 και νεότερη έκδοση, μπορείτε να εκκινήσετε μόνο μία αιωρούμενη εφαρμογή και όποτε προσπαθείτε να εκκινήσετε μια άλλη από την πλαϊνή γραμμή, απλώς θα απορρίψετε την άλλη.

 

Incognito

Αυτό είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που εισήχθησαν με το MIUI 13. Είναι ένα ξεχωριστό κέντρου ελέγχου, που μπορείτε να το προσθέσετε. Όταν το προσθέσετε και το ενεργοποιήσετε, όλα τα αιτήματα πρόσβασης της κάμερας και του μικροφώνου θα αποκλειστούν πλήρως από το σύστημα και το σύστημα θα επιστρέψει κενά τα δεδομένα της εφαρμογής μέχρι να επιτρέψετε ξανά τις εφαρμογές απενεργοποιώντας το μενού.


 

Δεύτερος Χώρος

Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που διαχωρίζει πλήρως τις κύριες εφαρμογές σας από αυτόν τον χώρο, είναι σαν ένα σύστημα sandbox. Έχει ακόμη και το δικό του σύστημα αρχείων. Ένας χώρος πολύ χρήσιμος, όπου μπορείτε να έχετε διπλές εφαρμογές χωρίς πρόβλημα.

 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram