Νέες λειτουργίες έρχονται από το google maps

Μοίρασε την γνώση...

Οι υπηρεσίες που προσφέρουν οι Χάρτες της Google διευρύνονται διαρκώς και έπειτα από την πρόσφατη αναβάθμιση τους κάνουν ακόμη πιο εύκολη τη ζωή των οδηγών αυτοκινήτου.

Με τις υπηρεσίες που προσφέρουν και τις διαρκείς αναβαθμίσεις τους, οι Χάρτες της Google έχουν καταφέρει να αλλάξουν τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο και ακόμη περισσότερο ίσως των οδηγών αυτοκινήτου.

Διαφήμιση

Έπειτα και από την τελευταία αναβάθμιση που δέχτηκαν από την αμερικάνικη εταιρεία οι Χάρτες παρουσιάζουν ακόμη περισσότερες πληροφορίες που κάνουν ακόμη πιο εύκολη τη ζωή των αυτοκινητιστών.

Google news

Αν χρησιμοποιείτε καθημερινά ηλεκτρικό αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις σας τότε μπορεί να χρησιμοποιείτε ήδη τη σχετική λειτουργία των Χαρτών της Google, η οποία προσφέρει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για την ύπαρξη σταθμών φόρτισης που βρίσκονται γύρω σας.

ChicMe WW Lightinthebox WW

Τώρα η Google αναβαθμίζει τη συγκεκριμένη λειτουργία και κάνει πιο εύκολη την εύρεση ταχυφορτιστών που μπορεί να βρίσκονται κοντά σας. Για να αξιοποιήσετε αυτή τη λειτουργία πρέπει να πάτε στην εφαρμογή των Χαρτών, να επιλέξετε «Περισσότερα» (More) και έπειτα να επιλέξετε από τις διαθέσιμες υπηρεσίες τα «Ηλεκτρικά Οχήματα» (Electric Vehicles).


Έπειτα σας δίνεται η δυνατότητα της επιλογής για ταχεία φόρτιση (Fast Charge), η οποία και εμφανίζει μόνο τους ταχυφορτιστές που βρίσκονται στην περιοχή. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τους σταθμούς φόρτισης σύμφωνα με την πρίζα που είναι συμβατή με το αμιγώς ηλεκτρικό ή plug-in υβριδικό αυτοκίνητο που χρησιμοποιείτε.


Τέλος, ανάμεσα στις νέες λειτουργίες των Χαρτών περιλαμβάνεται και μία που κάνει πιο εύκολη τη ζωή των οδηγών και γενικότερα των ατόμων με αναπηρία. Πρόκειται για τη λειτουργία που δείχνει αν ένα μέρος που θέλετε να επισκεφτείτε είναι προσβάσιμο και από αναπηρικό καροτσάκι.


Για να ενεργοποιήσετε τη σχετική λειτουργία επιλέγετε το εικονίδιο του Google λογαριασμού σας στην μπάρα εύρεσης της εφαρμογής και έπειτα επιλέγετε τις «Ρυθμίσεις» (Settings). Ακολουθεί η επιλογή και έπειτα την επιλογή «Ρυθμίσεις Προσβασιμότητας» (Accesibility settings), η οποία και σας δίνει πρόσβαση στην ενεργοποίηση της λειτουργίας «Προσβάσιμα Μέρη» (Accessible places).

Έπειτα από αυτό και εφόσον οι υπεύθυνοι της επιχείρησης έχουν ενημέρωση σχετικά την Google, μαζί με τη διεύθυνση του μέρους που θέλετε να επισκεφτείτε, στις πληροφορίες θα εμφανίζεται ως εικονίδιο ένα αναπηρικό καροτσάκι, ενώ θα παρέχονται και επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την προσβασιμότητα ή όχι που έχουν άτομα με αναπηρία στις τουαλέτες, τους καθιστικούς χώρους αλλά και στον χώρο στάθμευσης της επιχείρησης.

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram