Σήμερα σε αποχαιρετίσαμε… δυο λόγια προς “ΤΙΜΗΝ” σου Maddoctor…

Μοίρασε την γνώση...

Το αναπάντεχο νέο του πρόωρου θανάτου του φίλου Ευτύχη Κωνσταντουδάκη του Maddoctor, συγκλόνισε όλους εμάς τους συνεργάτες και φίλους του iTechNews.gr και του Android Club.

Ο Ευτύχης ήταν ο ιδρυτής της ιστοσελίδας iTechNews.gr και ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Android Club. Με τη μεγάλη αγάπη του για την τεχνολογία, την καλοσύνη του, το μεράκι, τις γνώσεις που τόσο απλόχερα έδινε με ανιδιοτέλεια.
Με τον ενθουσιασμό του, κατάφερε να κάνει το iTechNews.gr ένα σημαντικό Ελληνικό Portal για θέματα τεχνολογίας και όχι μόνο. Η παρουσία του στην ιστοσελίδα ήταν συνεχής ακόμα και το διάστημα της αρρώστιας του.
Ποτέ δεν έχασε τον ενθουσιασμό του για όλα αυτά που τόσο αγαπούσε.
Για όλους εμάς τους συνεργάτες του iTechNews.gr υπήρξε πηγή έμπνευσης, φίλος, σύμβουλος, βοηθός, εμψυχωτής.

Διαφήμιση

Ο Ευτύχης μας όμως ήταν πάνω από όλα Άνθρωπος. Παρόλο που η απαιτητική του εργασία ως Ιατρός και οι πολλές δραστηριότητες, γέμιζαν ασφυκτικά τη μέρα του, κατάφερνε πάντα να βρίσκει χρόνο για την οικογένειά του που τόσο αγαπούσε.
Οι φωτογραφίες μαζί τους σε ευτυχισμένες στιγμές, σε βόλτες και ταξίδια βρίσκονται ακόμα στο προφίλ του Facebook. Ακόμα και την περίοδο της ασθένειάς, ζούσε την κάθε στιγμή με κέφι και ζωντάνια.

Google news

Φίλε μας Maddoctor ήδη μας λείπεις πολύ… Εμείς οι συνεργάτες σου θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε το έργο σου στην ιστοσελίδα όσο καλύτερα μπορούμε. Αυτός άλλωστε είναι ένας τρόπος να σε αισθανόμαστε κοντά μας και να μην σε ξεχάσουμε ποτέ.

Hekka Goboo [CPS] Many GEOs

Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Ευτύχη… Maddoctor της καρδίας μας…

Η συντακτική ομάδα του iTechNews.grΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram