Το POCO X5 5G πήρε πιστοποίηση FCC!

Μοίρασε την γνώση...

Η Xiaomi ανακοίνωσε τη νέα σειρά Redmi Note 12 στην Κίνα. Αυτή η σειρά τραβάει πολύ την προσοχή. Ορισμένοι χρήστες αναρωτιόντουσαν πότε θα έρθει αυτή η νέα σειρά στην παγκόσμια αγορά. Τις προηγούμενες ημέρες, διαπιστώθηκε ότι το Redmi Note 12 πέρασε την πιστοποίηση FCC. Σήμερα, ωστόσο, το POCO X5 5G εμφανίστηκε καθώς πέρασε την πιστοποίηση FCC. Το POCO X5 5G είναι στην πραγματικότητα η ανανεωμένη έκδοση του νέου μοντέλου Redmi Note 12. Έτσι, βλέπουμε κάποια σύγχυση στις διαρροές μας. Θα αποκαλύψουμε όλες τις λεπτομέρειες τώρα. Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου.

Τις προηγούμενες ημέρες, είδαμε ότι το Redmi Note 12 θα κυκλοφορήσει τελικά με το όνομα POCO. Τώρα, το νέο smartphone POCO X5 5G το είδαμε να παίρνει πιστοποίηση FCC. Και οι πληροφορίες που λαμβάνουμε στη βάση δεδομένων IMEI μας δίνουν ενδείξεις. Το POCO X5 5G έχει σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά με το Redmi Note 12. Κωδικές ονομασίες “Sunstone”. Ενώ το νέο μοντέλο περνούσε από την πιστοποίηση FCC, συναντήσαμε τον αριθμό μοντέλου 22111317PG. Ο αριθμός μοντέλου του Redmi Note 12 είναι 22111317G. Αυτό επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που έχουμε εντοπίσει.

Διαφήμιση

Το POCO X5 5G έλαβε πιστοποίηση FCC με MIUI 13 με βάση το Android 12. Αλλά θα κυκλοφορήσει με MIUI 14 σε διαφορετικές περιοχές. Το είπαμε όταν το Redmi Note 12 πέρασε την πιστοποίηση FCC. Επομένως, μπορούμε να πούμε ότι δεν θα είναι άμεσα διαθέσιμο προς πώληση. Μια προσιτή νέα συσκευή POCO έρχεται με το chipset Snapdragon 4 Gen 1.

Google news

Ποιο είναι λοιπόν το νέο smartphone POCO με αριθμό μοντέλου 22101320G!? Είχε αρκετά αξιόλογα χαρακτηριστικά. Τροφοδοτήθηκε από το chipset Snapdragon 778G+. Στην πραγματικότητα είναι το POCO X5 Pro. Τι πιστεύετε για το POCO X5 5G; Μην ξεχάσετε να εκφράσετε τις απόψεις σας.

Cubot WW Banggood WW

 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram