Τυπώστε τρισδιάστατα με ακόμα πιο χαμηλή τιμή για τον TWO TREES BLUER 3D Printer από Γερμανία!

Μοίρασε την γνώση...

Τον συγκεκριμένο εκτυπωτή σας το έχω δείξει άλλη μία φορά πριν λίγο διάστημα, μιας και ανά τακτά χρονικά διαστήματα μου ζητάτε να σας προτείνω κάποιο καλό και φθηνό τρισδιάστατο εκτυπωτή . Έτσι τότε, με το κουπόνι που μου έδινε το Cafago, μπορούσατε να πάρετε τον 3D εκτυπωτή TWO TREES BLUER, στην τιμή των 119.99€ και να κάνετε την δουλειά σας. Σήμερα όμως εγώ και για μικρό χρονικό διάστημα σας έχω σε ειδική προσφορά τον εκτυπωτή, με την τιμή να πέφτει σχεδόν στα 100€ και για την ακρίβεια στα 102.79€! Υπόψιν όμως η φοβερά χαμηλή τιμή θα ισχύει μόνο για το χρονικό διάστημα 10-13 Νοεμβρίου, οπότε ο χρόνος τρέχει και καλό είναι να το κάνετε χθες κιόλας εάν θέλετε να το πάρετε σε αυτή την τιμή! Τώρα εάν δεν προλάβετε, θα σας έχω κουπόνι για να το πάρετε, πάλι σε πολύ χαμηλή τιμή, αλλά πολύ ελαφρώς πιο ακριβά, μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου. Ας θυμηθούμε όμως τι χαρακτηριστικά έχει ο τρισδιάστατος εκτυπωτής TWO TREES BLUER.

Geekbuying WW

Ο 3D εκτυπωτή TWO TREES BLUER έρχεται σε μαύρο χρώμα και με πρίζα ευρωπαϊκή. Ο εκτυπωτής είναι μεταλλικός, με ένα ακροφύσιο διαμέτρου 0.4mm. Ο χώρος εκτύπωσης είναι 235 x 235 x 280mm και τυπώνει με ακρίβεια ±0.1-0.2mm. Το πάχος του κάθε επιπέδου εκτύπωσης είναι 0.1 – 0.4mm. Έχει δυνατότητα να εισάγετε τα σχέδιά σας είτε μέσω κάποιας TF κάρτας, είτε μέσω Online. Ο εκτυπωτής διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής 3.5″.

Διαφήμιση

Η ταχύτητα της μηχανής είναι 10 – 300mm/s και της εκτύπωσης 20 – 200mm/s. Η θερμοκρασία που πιάνει στο ακροφύσιο είναι της τάξεως των 260℃ (max.), ενώ η θερμοκρασία της λεκάνης είναι 100℃ (max.). Ο εκτυπωτής μπορεί και δουλεύει υλικά όπως PLA, ABS, PETG, ξύλινο Filament και άλλα πολλά. Υποστηρίζει αγγλικά και αρχεία όπως STL, OBJ, JPG. Ο τύπος εκτύπωσης είναι Gcode. Το λογισμικό που υποστηρίζει είναι το Repetier-Host Cura, ενώ από λειτουργικό υποστηρίζει Window, MAC. Θερμοκρασίες εργασίες είναι οι 5 – 40℃, ενώ η υγρασία εργασίας είναι 20 – 60% RH. Ο εκτυπωτής έχει διαστάσεις 41.0 x 40.0 x 52.0cm και ζυγίζει 7.5kg.

Google news

Μην ξεχνάτε ότι στο χρονικό διάστημα 10 – 13 Νοεμβρίου, χωρίς την χρήση κάποιου κουπονιού, μπορείτε να αποκτήσετε από την Γερμανική αποθήκη του Cafago, δηλαδή άμεσα και 100% ΧΩΡΙΣ τελωνείο, τον πολύ καλό τρισδιάστατο εκτυπωτή TWO TREES BLUER, στην τιμή των 102.79€. Εναλλακτικά και μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου, μπορείτε με την χρήση του κουπονιού CC32DE, ν’ αποκτήσετε τον τρισδιάστατο εκτυπωτή στην τιμή των 102.99€!

Blackshark WW Zaful WW


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram