Απίστευτα δώρα από την Cosmote TV! Πώς να τα αποκτήσετε

Μοίρασε την γνώση...

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Cosmote τρέχουν αυτή τη περίοδο ορισμένες προσφορές στα Cosmote TV πακέτα που συνδυάζουν δώρο επιπρόσθετους μήνες, ενώ σου προσφέρουν και μια Creative Stage Air soundbar.

banner

Ας ξεκινήσουμε από το Entry Pack πακέτο της Cosmote TV, το οποίο σου προσφέρει εντελώς δωρεάν δυο μήνες τα κανάλια του Cinema Pack. Έχει κόστος 9 ευρώ το μήνα και παίρνεις δώρο και μια Creative Stage Air soundbar.

Διαφήμιση

Στη συνέχεια έχουμε το Cinema Pack το οποίο κοστίζει 15 το μήνα και σου δίνει 3 μήνες εντελώς δωρεάν και φυσικά ξανά την soundbar.

Google news

Τέλος, υπάρχει το Sports Pack με 25 ευρώ το μήνα και το Full Pack με 28 ευρώ τα οποία και στα δυο δίνει τη soundbar. Όπως εν ολίγοις αντιλαμβανόμαστε, το Cinema Pack είναι πολύ γλυκό deal. Η επιλογή βέβαια είναι δική σας.

AliExpress WW Lightinthebox WW

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram