Δεκέμβριος στo PlayStation Plus: Αυτά είναι τα δωρεάν παιχνίδια για PS4 και PS5!

Μοίρασε την γνώση...

Ο Δεκέμβριος έχει καταφθάσει εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα και τώρα επιτέλους φτάνουν και τα νέα δωρεάν παιχνίδια που προσφέρει το PlayStation Plus Essential. Συγκεκριμένα, οι νέες προτάσεις της Sony για τον τελευταίο μήνα του έτους θα είναι διαθέσιμες σε μερικές ώρες για τους συνδρομητές όλων των βαθμίδων της υπηρεσίας στα PS4 και PS5.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, από την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου του 2023, μπορείτε να εξαργυρώσετε τρία ή μάλλον…πέντε παιχνίδια. Αναλυτικότερα, οι συνδρομητές στα PS4 και PS5 μπορούν να παίξουν τα τρία παιχνίδια της αρχικής Mass Effect τριλογίας, μια σειρά που συγκαταλέγεται από πολλούς στις καλύτερες όλων των εποχών. Πρόκειται αναμφίβολα για το highlight του μήνα, αφού τα RPGs της BioWare δίχως υπερβολή είχαν γράψει ιστορία στη γενιά του PS3/Xbox 360, λαμβάνοντας αμέτρητα βραβεία. Αξίζει να σημειωθεί πως η Legendary Edition είναι ένα πλούσιο πακέτο με όλα τα βασικά κεφάλαια της τριλογίας και τα πάνω από 40 DLCs που είχαν κυκλοφορήσει, ενώ αναβαθμίζει τον τεχνικό τομέα των εμπειριών με 4K ανάλυση και άλλες βελτιώσεις.

Διαφήμιση

Συνεχίζοντας, οι συνδρομητές του PlayStation Plus θα μπορούν από αύριο να κατεβάσουν και ένα ακόμη παιχνίδι που αφορά και το PS4 και το PS5. Αυτό είναι το Biomutant. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη open world εμπειρία, η οποία περιγράφεται ως ένα post-apocalyptic kung-fu fable RPG που συνδυάζει shooting και melee δράση. Το τελευταίο δωρεάν παιχνίδι του μήνα είναι το Divine Knockout: Founder’s Edition για τα PS4 και PS5, το οποίο μάλιστα είναι Day One προσθήκη στην υπηρεσία.

Google news

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τίτλοι του PS4, δηλαδή το Mass Effect Legendary Edition στην προκειμένη περίπτωση, είναι playable και στο PlayStation 5 μέσω του Backwards Compatibility χαρακτηριστικού της κονσόλας. Τέλος, εφόσον εξαργυρώσετε τα παιχνίδια στο πλαίσιο της προαναφερθέντας περιόδου, αυτά θα παραμείνουν για πάντα διαθέσιμα στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη και θα είναι προσβάσιμα όσο έχετε ενεργή συνδρομή.

Dresslily WW Geekmaxi Many GEOs

Η λίστα του PS Plus Essential για το Δεκέμβριο του 2022:

Divine Knockout: Founder’s Edition | PS4, PS5


Mass Effect Legendary Edition | PS4

Biomutant | PS4, PS5

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram