Έρχεται σε υπολογιστές με Windows 11 το Android 13!

Μοίρασε την γνώση...

To Windows Subsystem για Android (WSA) ενημερώνεται σε Android 13, με την ενημέρωση να είναι διαθέσιμη για δοκιμή στο κανάλι beta.

banner

Από αυτή την αναβάθμιση οι χρήστες θα πρέπει να περιμένουν μια νέα εντολή για τον τερματισμό της λειτουργίας WSA για αυτοματισμό (wsaclient.exe /shutdown). Ακόμα, έως και 50% ταχύτερο χρόνο εκκίνησης σε υπολογιστές χωρίς περιστρεφόμενους δίσκους, βελτιώσεις στην εισαγωγή κλικ του ποντικιού και στην σταθερότητα του προχείρου.

Διαφήμιση

Η ενημέρωση φέρνει βελτιώσεις στην αλλαγή μεγέθους εφαρμογής, αναβάθμιση σε τεχνολογία Intel bridge για Android 13, βελτιώσεις αξιοπιστίας για αρχεία πολυμέσων που ανοίγουν στα Windows και εγγραφές στο jumplist για εφαρμογές που υποστηρίζουν συντομεύσεις.

Google news

Ακόμη και με αυτήν τη νέα έκδοση, εξακολουθούν να υπάρχουν μερικά παλιά “αγκάθια”, όπως η περιορισμένη γεωγραφική διαθεσιμότητα και ελλιπής βιβλιοθήκη εφαρμογών Amazon Appstore.

Goboo [CPS] Many GEOs AliExpress WW

Η Microsoft δεν αναφέρει πότε η σταθερή έκδοση του WSA που βασίζεται σε Android 13 θα φτάσει σε pc με Windows 11. Δεδομένου ότι οι δοκιμές beta μόλις έχουν ξεκινήσει, ωστόσο, μια ευρύτερη διάθεση πιθανότατα θα χρειαστεί τουλάχιστον αρκετές εβδομάδες για να κυκλοφορήσει.

ΠηγήΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram