Εργοστάσιο ανακύκλωσης: Εκρήξεις μπαταριών απειλούν τους εργαζόμενους!

Μοίρασε την γνώση...

Οι μπαταρίες που πετιούνται στους «οικιακούς» κάδους απορριμμάτων, αντί να ανακυκλώνονται, προκαλούν κάθε χρόνο περίπου 700 φωτιές σε φορτηγά και εγκαταστάσεις απορριμμάτων στη Βρετανία.

banner

Αυτό προκύπτει από έρευνα των τοπικών αρχών του Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία διενεργήθηκε από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Material Focus. Οι τοπικές αρχές και η βιομηχανία ανακύκλωσης λένε ότι οι πυρκαγιές, ιδίως αυτές που αφορούν μπαταρίες ιόντων λιθίου, αποτελούν ένα αυξανόμενο και επικίνδυνο πρόβλημα.

Διαφήμιση

Πλάνα από κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης από ένα εργοστάσιο ανακύκλωσης δείχνουν, μπαταρίες να εκτοξεύονται σε όλη την αίθουσα.

Google news

Δείτε το βίντεο

AliExpress WW Gshopper Many GEOs

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram