Φέρνει το μέλλον το νέο Samsung Galaxy S23!

Μοίρασε την γνώση...

Τα Samsung Galaxy S23 series θα κάνουν ντεμπούτο και θα κυκλοφορήσουν το πρώτο τρίμηνο του 2023. Όπως είναι λογικό και αναμενόμενο, τα leaks έχουν αυξηθεί κατά πολύ και πλέον δεν μαθαίνουμε βασικές πληροφορίες, αλλά μικρές λεπτομέρειες.

banner

Στα νεότερα, το ευρωπαϊκό βασικό μοντέλο της σειράς πέρασε από το Geekbench και η καταχώρηση επιβεβαίωσε κάποιες πληροφορίες, ενώ παράλληλα αποκάλυψε κάποιες τις οποίες δεν γνωρίζαμε έως τώρα.

Διαφήμιση

Ο αριθμό μοντέλου του Samsung Galaxy S23 είναι SM-S911B, η συσκευή που πέρασε από το Geekbench έχει 12GB μνήμη RAM και τον Snapdragon 8 Gen 2. Όμως, δεν διαθέτει οποιοδήποτε SD8G2, αλλά μία υπερχονισμένη έκδοση του με χρονισμό στα 3.36GHz.

Google news

Όσον αφορά τα score, για όσους ενδιαφέρονται, στο Single-Core το Galaxy S23 έπιασε τους 578 πόντους και στο Multi-Core σημείωσε 2.118 πόντους, πρόκειται για αρκετά χαμηλές επιδόσεις, όμως κάτι τέτοιο είναι σύνηθες σε δοκιμαστικές συσκευές, καθώς το software τους είναι σε πολύ αρχικά στάδια. Φυσικά η τελική έκδοση θα έχει πολύ δυνατότερες επιδόσεις.

Geekmaxi Many GEOs Goboo [CPS] Many GEOs

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram