Γιατί ΧΑΘΗΚΑ… Και Πως Έκανα Το Κινητό Μου 15 Ίντσες!!! #proscreencast

Μοίρασε την γνώση...

Το ξέρω 2μιση εβδομάδες αποχής είναι πολλές… αλλά ο λόγος εδώ ήταν σοβαρός…
Πάμε λοιπόν να δούμε μαζί Γιατί ΧΑΘΗΚΑ, αλλά και να δούμε μαζί Πως Έκανα Το Κινητό Μου 15 Ίντσες!!!

banner

Όσον αφορά το πρώτο κομμάτι του ερωτήματος, δείτε σας παρακαλώ την αρχή του βίντεο και κάντε (είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ για ΚΑΛΟ σκοπό) μια εγγραφή στο iTechNews.gr και πραγματικά κάθε σας κλικ βοηθάει.
Για Εγγραφή: https://itechnews.gr/

Διαφήμιση

Και πάμε να δούμε πως έκανα Πως Έκανα Το Κινητό Μου 15 Ίντσες… αλλά και 40 και 50 και 60, όσες θέλω. Για αυτό ευθύνεται ένα πραγματικά πολύ καλό Screencast, το SC01 της Proscreencast.
Πραγματικά με χαρακτηριστικά που “κόβουν τον τόπο” όπως για παράδειγμα αναπαραγωγή 4Κ στα 60ΗΖ, με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΗΔΕΝΙΚΗ καθυστέρηση μετάδοσης και πολλά άλλα ίσως να το καθιστούσαν το απόλυτο τέτοιου είδους Screencast… και να πω πως δεν είναι και φθηνό!

Google news

Είναι όμως “τέλειο” ή έχει τις ατέλειες του;
Κι αν έχει ατέλειες… ποιες είναι αυτές;
Αυτά κι άλλα πολλά θα τα δούμε μαζί αναλυτικά στο βίντεο.

Tomtop WW Redmagic WW

Αν θέλεις να το κάνεις δικό σου…
SC01 Miracast Dongle For TV 4k 60Hz Wireless Display Adapter – ProScreenCast σε τιμή 59,5$ από το Official κατάστημα της ProScreenCast με κουπόνι Unpackman
Link: https://bit.ly/3FdFCoM

Όλα τα καθημερινά κουπόνια με τις καλύτερες προσφορές θα τα βρεις στο κανάλι μου στο Telegram εδώ: 
Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.


Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram