Η πολυκατοικία του 2030 βρίσκεται.. στο κέντρο της Αθήνας!

Μοίρασε την γνώση...

Μία εικόνα με πολλούς φορτιστές τον έναν πάνω στον άλλο μας δίνει μια γεύση από την αναρχία που θα μπορούσε να φέρει η ηλεκτροκίνηση στο άμεσο μέλλον.

banner

Για τον περισσότερο κόσμο, ο μεγαλύτερος ανασταλτικός παράγοντας για την αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων, πέρα από τις τιμές τους (οι οποίες πέφτουν σιγά-σιγά) είναι ο τρόπος φόρτισης.

Ιδίως σε πόλεις όπως η Αθήνα, όπου η μεγαλύτερη πλειοψηφία των κατοίκων ζει σε πολυκατοικίες όπου είναι εξαιρετικά δύσκολο να τοποθετηθούν οι φορτιστές του κάθε ιδιοκτήτη.

Google news

Το πρόβλημα βέβαια δεν είναι μόνο της Αθήνας αλλά και άλλων μεγάλων πόλεων. Και φαίνεται ανάγλυφα στην φωτογραφία που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

Gshopper Many GEOs Redmagic WW

Σε αυτήν βλέπουμε μία σειρά με περισσότερους από 10 διαφορετικούς φορτιστές, τοποθετημένους πάνω σε ένα κομμάτι τοίχου που προφανώς ήταν ελεύθερο.

Οι φορτιστές αυτοί εξυπηρετούν διαφορετικούς οδηγούς-κατοίκους της συγκεκριμένης πολυκατοικίας, οι οποίοι προφανώς φορτίζουν με βάρδιες, έχοντας επιλέξει ο καθένας τον δικό του πάροχο.


Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το που βρίσκεται αυτή η κατοικία (οι περισσότεροι την προσδιορίζουν κάπου στην Γερμανία), όμως θα μπορούσε να είναι μία πρώτη προβολή της πραγματικότητας που θα έρθει σε λίγα χρόνια.

Και όντως κάπως έτσι θα είναι η κατάσταση αν οι κυβερνήσεις δεν βάλουν κάποια τάξη από τώρα που είναι νωρίς, γιατί διαφορετικά ο καθένας θα κάνει του κεφαλιού του. Πολύ δε περισσότερο στην χώρα μας, όπου αυτό είναι και το αγαπημένο σπορ του Έλληνα…

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram