“Επιθετικό μάρκετινγκ” κάνει η Microsoft για την.. εγκατάσταση των Windows 11

Μοίρασε την γνώση...

Καθώς η υϊοθέτηση των Windows 11 εξακολουθεί να παρουσιάζει δυσκολίες, η Microsoft βρήκε έναν ακόμη τρόπο για να προωθήσει το τελευταίο λειτουργικό της σύστημα Windows 11, ειδικά στους χρήστες των Windows 10.

banner

Η εταιρεία ευελπιστεί ότι μία νέα «out-of-the-box» εμπειρία, η οποία θα παρακινεί τους χρήστες να προχωρήσουν στην αναβάθμιση στα Windows 11, θα καταστήσει τη διαδικασία απλούστερη και ομαλότερη, καθώς ενδέχεται περισσότεροι χρήστες να «συναινέσουν» (στην αναβάθμιση) κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης των Windows 10.

Διαφήμιση

Η Microsoft εξηγεί σε μια σελίδα υποστήριξης των Windows 10: «διατέθηκε μία εκτός-ζώνης ενημέρωση για να βελτιώσει την out-of-the-box (OOBE) εμπειρία των Windows 10».

Google news

Η ενημέρωση διατέθηκε για τις εκδόσεις 2004, 20H2, 21H1, 21H2 και 22H2 τόσο Home όσο και Professional των Windows 10 και θα εγκατασταθεί κατά τη διαδικασία OOBE των Windows εφόσον η συσκευή είναι συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο, σύμφωνα με την ανάρτηση της Microsoft. Οι εγκαταστάσεις των Windows 11 φάνηκε να παραμένουν στάσιμες στα μέσα του 2022 σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύτηκαν από το Statcounter, ωστόσο τους τελευταίους μήνες παρατηρήθηκε μια υγιής αύξηση στην ϋιοθέτηση τους με το 16% των χρηστών Windows να επιλέγει το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα της Microsoft.

Govee Many GEOs Cubot WW

Τα Windows 10 παραμένουν η πιο δημοφιλής έκδοση, έχοντας ποσοστό λίγο κάτω από το 70% επί του συνόλου των εγκαταστάσεων. Τα Windows εξακολουθούν να είναι το δημοφιλέστερο λειτουργικό σύστημα για επιτραπέζιους υπολογιστές, καθώς αποτελούν περίπου τα τρία τέταρτα της αγοράς, όταν το macOS βρίσκεται στη δεύτερη θέση με ποσοστό 16% και το Chrome OS με ποσοστό 2,5%.

ΠηγήΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram