Σε Android 13 αναβαθμίζονται τα τηλέφωνα της Sony

Μοίρασε την γνώση...

Η Sony ανακοίνωσε τη διάθεση του Android 13 για κάποια από τα τηλέφωνά της, φέρνοντας κάποια νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις. Ο λόγος για τα Xperia 1 III και Xperia 5 III τα οποία κυκλοφόρησαν τον περασμένο Απρίλιο με Android 11 και έχουν ήδη δεχτεί την αναβάθμιση σε Android 12. Σε Android 13 αναβαθμίζεται και το Xperia Pro-I το οποίο κυκλοφόρησε πέρυσι τον Οκτώβριο, επίσης με Android 11.

banner

Η Sony δεν αποκάλυψε σε ποιες χώρες θα διατεθεί πρώτα η αναβάθμιση, μπορείτε να ελέγξετε όμως αν έχετε κάποιο update χειροκίνητα από τις ρυθμίσεις.

 

Το Android 13 της Sony φέρνει κάποιες προσθήκες και βελτιώσεις στα τηλέφωνά της. Καταρχάς μπορείτε να επιλέξετε ένα χρωματικό θέμα της αρεσκείας σας, ενώ υπάρχει και νέο Quick Settings panel. Προστίθεται επίσης η δυνατότητα να χρησιμοποιείτε διαφορετικές γλώσσες σε συγκεκριμένες εφαρμογές, ανεξαρτήτως από ποια γλώσσα έχει επιλεχθεί για το μενού του τηλεφώνου.

Google news

Με το Bluetooth LE Audio μπορείτε να μοιραστείτε ήχο με τους φίλους σας που διαθέτουν συμβατά ακουστικά, για να ακούτε μαζί μουσική ή κάποια ταινία. Τέλος, έρχεται μία προσθήκη στο livestreaming. Έως τώρα μπορούσατε να συνδέσετε μία συμβατή κάμερα με την εφαρμογή External Monitor και να χρησιμοποιήσετε την Xperia συσκευή σας ως viewfinder. Με το Android 13 τώρα, μπορείτε να κάνετε και livestream μέσα από αυτήν την εφαρμογή, προσφέροντας επαγγελματικού επιπέδου εικόνα στους θεατές σας.

ChicMe WW Hekka

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram