5 «κρυφές» λειτουργίες του Viber που δεν ξέρατε!

Μοίρασε την γνώση...

Το Viber, η δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, κατά καιρούς παρέχει στους χρήστες μερικά φανερά αλλά ταυτόχρονα κρυμμένα «μυστικά» του app που κάνουν ευκολότερη τη ζωή όσων το χρησιμοποιούν συστηματικά.

banner

Από το απλό καρφίτσωμα ενός μηνύματος σε μια συνομιλία και τη δημιουργία ενός instant video, μέχρι την «εξαφάνιση» ενός chat. Αυτά είναι μερικά από τα αρκετά κρυμμένα tips που δίνει το Viber στους λάτρεις της εφαρμογής.

Διαφήμιση

Πέντε λειτουργίες του Viber που ίσως να μην ήξερες ότι υπάρχουν:

Google news

1. Στείλτε ένα άμεσο βίντεο

Cafago WW ChicMe WW

Μερικές φορές τα λόγια απλώς δεν αρκούν και ο συντονισμός μιας βιντεοκλήσης θα σας πάρει πολύ από τον χρόνο σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η αποστολή ενός στιγμιαίου βίντεο -ενός μηνύματος βίντεο που μπορείτε να εγγράψετε και να στείλετε αμέσως κρατώντας πατημένο το εικονίδιο στιγμιαίου βίντεο για εγγραφή, απελευθέρωση και αποστολή- είναι η τέλεια λύση. Στείλτε ένα γρήγορο «γεια», δώστε ένα φιλί ή ευχηθείτε σε κάποιον «χρόνια πολλά»!

Πατήστε το το μωβ εικονίδιο που βρίσκεται κάτω δεξιά στη συνομιλία και ξεκινήστε την καταγραφή του βίντεοΠατήστε το το μωβ εικονίδιο που βρίσκεται κάτω δεξιά στη συνομιλία και ξεκινήστε την καταγραφή του βίντεο


2. Καρφιτσώστε ένα μήνυμα ή μια συνομιλία

Αν τυχαίνει να είστε διαχειριστής ομάδας, αυτή είναι η λειτουργία για εσάς! Η λειτουργία Pin Messages (Καρφίτσωμα μηνυμάτων) σας επιτρέπει να θέσετε σε ολόκληρη την ομάδα σας μια ερώτηση ή να τους υπενθυμίζετε μια επερχόμενη εκδήλωση. Για να καρφιτσώσετε ένα μήνυμα, πατήστε το παρατεταμένα και επιλέξτε την επιλογή «Καρφίτσωμα». Μπορείτε, επίσης, να καρφιτσώσετε ένα υπάρχον μήνυμα από τη συνομιλία σας. Το μήνυμα που έχετε καρφιτσώσει θα παραμείνει στην κορυφή της οθόνης της ομάδας σας, ώστε να το παρατηρεί ολόκληρη η ομάδα σας.

3. Κρύψτε τις συνομιλίες σας στο Viber από τα… αδιάκριτα μάτια

Αν σχεδιάζετε ένα πάρτι-έκπληξη και δεν θέλετε να δει κανείς τυχαία τη συνομιλία σας, οι κρυφές συνομιλίες είναι ο σωστός τρόπος.

Κρύψτε τις συνομιλίες σας από την κύρια λίστα συνομιλιών σας και αποκτήστε πρόσβαση σε αυτές όποτε χρειαστεί με ένα PIN. Από την οθόνη συνομιλιών του Viber, βρείτε τη συνομιλία που θέλετε να αποκρύψετε. Aν χρησιμοποιείτε τηλέφωνο Android, κρατήστε παρατεταμένα τη συνομιλία και πατήστε απόκρυψη. Αν χρησιμοποιείτε iPhone, σύρετε τη συνομιλία προς τα αριστερά και πατήστε «απόκρυψη». Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να ορίσετε ένα 4ψήφιο μυστικό PIN (οι χρήστες iPhone μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Touch ID σας ως PIN).

Εάν θέλετε να βρείτε ξανά τη συνομιλία σας, απλώς πατήστε στην αναζήτηση του Viber το PIN που βάλατε. Εάν, πάλι, επιθυμείτε να επανεμφανίσετε τη συνομιλία, καθώς είστε μέσα σ’ αυτήν σύρετέ την προς τα αριστερά και επιλέξτε «επανεμφάνιση».


4. Δημιουργήστε ένα αυτοκαταστρεφόμενο μήνυμα (3, 2, 1…)

Για να δημιουργήσει κάποιος αυτοκαταστρεφόμενο μήνυμα θα πρέπει να πατήσει στο εικονίδιο του χρονοδιακόπτη στο κάτω μέρος της συνομιλίας και να επιλέξει την περίοδο μέχρι να εξαφανιστεί το μήνυμα. Οι επιλογές που δίνονται για τα μηνύματα που θα εξαφανίζονται είναι από δέκα δευτερόλεπτα μέχρι μια ώρα.

Εάν στη συνομιλία δεν σας εμφανίζεται, πατήστε τις τρεις κουκκίδες που βρίσκονται στην μπάρα της συνομιλίας προκειμένου να σας ανοίξουν οι περισσότερες επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας.

5. Κάντε το Viber μαύρο ή μπλε, αλλάξτε τα φόντα στις συνομιλίες

Εδώ και καιρό το Viber έχει ενεργοποιήσει το λεγόμενο Dark Mode. Έτσι, μπορείτε να αλλάξετε το λευκό χρώμα της εφαρμογής σε σκούρο μπλε ή μαύρο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τις τρεις κουκκίδες κάτω δεξιά στην μπάρα με το που ανοίγει η εφαρμογή. Μόλις την επιλέξετε, πατήστε «Ρυθμίσεις» και στη συνέχεια «Εμφάνιση». Εκεί μπορείτε να αλλάξετε τόσο το χρώμα του Viber όσο και τα φόντα στις συνομιλίες σας με άλλα χρώματα και σχέδια της επιλογής σας.

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram