Άγχος; Το Apple Watch σας το προβλέπει και αυτό!

Μοίρασε την γνώση...

Υπάρχει μια δυνατότητα στο Apple Watch που έχει σκοπό να μπορεί να ανιχνεύσει το άγχος σας. Και μια νέα μελέτη ισχυρίζεται ότι στην πραγματικότητα λειτουργεί όχι μόνο για να ανιχνεύσει το άγχος σας, αλλά και να το προβλέψει.

banner

Η υπάρχουσα λειτουργία επιτρέπει στους κατόχους Apple Watch να κάνουν ηλεκτροκαρδιογράφημα με την εφαρμογή ECG απευθείας μέσω του ρολογιού τους. Οι εξετάσεις ECG καταγράφουν το χρόνο και τη δύναμη του καρδιακού σας παλμού και αποτελούν ένα τεστ που χρησιμοποιούν οι γιατροί για να μάθουν για τον καρδιακό σας ρυθμό και να αναζητήσουν ανωμαλίες. Σύμφωνα με την Εταιρεία Πυρηνικής Ιατρικής και Μοριακής Απεικόνισης, οι γιατροί χρησιμοποιούν τακτικά ECG για να πραγματοποιούν τεστ αντοχής, επομένως δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η Apple θα ήθελε να συμπεριλάβει τις δυνατότητες ECG στη νέα της τεχνολογία.

Διαφήμιση

Δεν ήταν σαφές πόσο χρήσιμη θα ήταν η μέτρηση ECG του Apple Watch για την παρακολούθηση του άγχους. Ωστόσο, μια νέα μελέτη ισχυρίζεται ότι η δυνατότητα ECG λειτουργεί ως βασικός ανιχνευτής στρες και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την πρόβλεψη του στρες. Σύμφωνα με τη μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Frontiers in Digital Health, «τα τρέχοντα μοντέλα έχουν υψηλή εξειδίκευση, προβλέποντας σχετικά καλά καταστάσεις «χωρίς άγχος», αλλά δεν έχουν την προγνωστική δύναμη να προβλέψει με ακρίβεια τις καταστάσεις «στρες» μέχρι στιγμής.

Google news

Πηγή

Wondershare WW Zaful WW

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram