Αλλαγές στη διαχείριση ήχου των Windows 11!

Μοίρασε την γνώση...

Παρόλο που τα Windows 11 είναι διαθέσιμα από τον Οκτώβριο του 2021 και μέχρι σήμερα έχουν δεχθεί αρκετές μεγάλες αναβαθμίσεις και βελτιώσεις, ακόμη υπάρχουν παράπονα από τους χρήστες σχετικά με καθημερινές ενέργειες που παλιότερα εκτελούνταν πιο απλά, άμεσα και εύκολα. Μια από αυτές έχει να κάνει με την αυξομείωση της έντασης του ήχου για συγκεκριμένες εφαρμογές, αφού το πολύ βολικό Volume Mixer των παλιότερων Windows δεν υπάρχει πια και αντιθέτως η σχετική επιλογή ανοίγει τις γενικές ρυθμίσεις του υπολογιστή.

banner

Ακούγοντας, λοιπόν, το feedback των χρηστών που το ζητούσαν από την πρώτη στιγμή, η Microsoft ενσωμάτωσε ένα volume mixer στο παράθυρο του UI που εμφανίζεται όταν κλικάρει κάποιος το εικονίδιο του ήχου στη Γραμμή Εργασιών. Συγκεκριμένα, η πιο πρόσφατη υπό ανάπτυξη έκδοση του λειτουργικού συστήματος που είναι διαθέσιμη για τους Windows Insiders, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες και να αυξομειώσουν την ένταση συγκεκριμένων εφαρμογών, αλλά και να ενεργοποιήσουν ή να απενεργοποιήσουν την τεχνολογία του 3D ήχου. Φυσικά, στο πάνελ παραμένει και η δυνατότητα επιλογής άλλης συσκευής εξόδου, για χρήστες με πολλαπλά ηχεία και ακουστικά συνδεδεμένα.
Advertisement

Διαφήμιση

Για την ιστορία, μέχρι τώρα οι χρήστες που ήθελαν αυτή τη λειτουργικότητα πιο άμεσα προσβάσιμη είτε χρησιμοποιούσαν το Xbox Game Bar πατώντας το “Windows Key + G” ή εγκαθιστούσαν third-party εφαρμογές, όπως το EarTrumpet. Αναγνωρίζοντας την ομοιότητα, ο δημιουργός της προαναφερθέντας εφαρμογής και πρώην μηχανικός της Microsoft, Dave Amenta, μοιράστηκε μια φωτογραφία, λέγοντας: «Ωχ. Η Microsoft πλησιάζει το EarTrumpet».

Google news

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι η Microsoft δεν έχει ανακοινώσει πότε μπορούμε να περιμένουμε τη διάθεση του χαρακτηριστικού σε ευρύτερη κλίμακα για όλους τους χρήστες, επισημαίνοντας πως πρόκειται για «πειραματική λειτουργία».

Tomtop WW Govee Many GEOs

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram