Αλλάζει το Netflix στις συσκευές iOS

Μοίρασε την γνώση...

Τα τελευταία 24ωρα κυκλοφόρησε μία ενημέρωση για την εφαρμογή του Netflix στις συσκευές iOS, μετατρέποντας το app ακόμη ευκολότερο στην χρήση του.

banner

Ακολουθούν μερικές από τις πιο σημαντικές αλλαγές που περιλαμβάνονται σε αυτήν την ενημέρωση, εκτός από τις βελτιώσεις κάτω από την κουκούλα που κάνουν την εφαρμογή να λειτουργεί πιο ρευστή από ποτέ:

Διαφήμιση

Η νέα διάταξη ανταποκρίνεται πλήρως καθώς μετακινείτε τη συσκευή σας, με ένα διακριτικό εφέ φωτισμού
Όμορφες διαβαθμίσεις ταπετσαρίας που δημιουργούνται εν κινήσει
Μια νέα μετάβαση κάρτας που είναι πλήρως διαδραστική
Νέα κινούμενα σχέδια εκκίνησης

Google news

Εν τω μεταξύ, το νέο πρόγραμμα του Netflix με διαφημίσεις είναι διαθέσιμο για πελάτες στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αυστραλία, τη Βραζιλία, τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα και το Ηνωμένο Βασίλειο. Ανάλογα με το πόσο καλά θα πάει η υιοθέτηση από τους πελάτες, πιθανότατα θα δούμε το νέο σχέδιο να εισάγεται και σε άλλες περιοχές.

Cafago WW Blackshark WW

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram