Απίστευτό κι όμως αληθινό: Ένα.. ψάρι έδωσε τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας ενός Youtuber

Μοίρασε την γνώση...

Ο Youtuber αποφάσισε να κάνει ένα πείραμα, αλλά πήγαν όλα λάθος. Κατά την διάρκεια του livestream έδωσε τα στοιχεία της κάρτας του.

banner

Ακόμη μια παράξενη είδηση έρχεται από το κόσμο του Youtube, καθώς ο άνδρας που βρίσκεται πίσω από το Mutekimaru Channel, αποφάσισε να κάνει ένα πείραμα με πρωταγωνιστή το ψάρι, που έχει ως κατοικίδιο.

Διαφήμιση

Πιο συγκεκριμένα, έφτιαξε ένα σύστημα ελέγχου για τα ψάρια του, ώστε να μπορούν να παίζουν Pokemon στο Nintendo Switch, όπου κολυμπούσαν πάνω από διαφορετικά πλακάκια που αντιπροσώπευαν κουμπιά στον υπολογιστή.

Google news

 

Πιστεύεται ότι ο Ιάπωνας YouTuber ήθελε να δει αν τα ψάρια του θα μπορούσαν να ολοκληρώσουν ένα βιντεοπαιχνίδι μόνα τους, και το σύστημά του λειτούργησε εξαιρετικά καλά, μέχρι που το σύστημα κατέρρευσε απροσδόκητα.

ChicMe WW Lightinthebox WW

Τότε τα ψάρια κινήθηκαν ξανά στο κύριο μενού της κονσόλας και περιηγήθηκαν γρήγορα μέσα από μια σειρά περίπλοκων μενού, διαβάζοντας ακόμη και μια σελίδα με όρους και προϋποθέσεις και στέλνοντας στον ιδιοκτήτη τους ένα email.

 

Στη συνέχεια κατέληξαν τελικά σε μια σελίδα που περιείχε τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας του ιδιοκτήτη τους και όλα αυτά σε μια ζωντανή ροή που ήταν ελεύθερα διαθέσιμη σε όλους.


Ο YouTuber χρησιμοποίησε μια κάμερα και ένα ειδικό λογισμικό παρακολούθησης για να μπορέσουν τα ψάρια του να παίξουν το παιχνίδι.Τα ψάρια είχαν ολοκληρώσει ένα προηγούμενο παιχνίδι της σειράς Pokemon σε μόλις 3.000 ώρες.

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram