«Χαλαρώνουν»οι περιορισμοί για τους χρήστες του Twitter-Νέα αλλαγή από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης

Μοίρασε την γνώση...

Νέα δυνατότητα από την 1η Φεβρουαρίου

banner

Μία νέα δυνατότητα θα έχουν από εδώ και στο εξής οι χρήστες του Twitter. Όπως ανακοίνωσε το ίδιο το μέσο κοινωνικής δικτύωσης οι χρήστες θα μπορούν να υποβάλουν ένσταση κατά της αναστολής των λογαριασμών, η οποία θα αξιολογείται με βάση τα νέα κριτήρια που έχει ανακοινώσει η πλατφόρμα. Όπως ανακοίνωσε το Twitter, η δυνατότητα αυτή θα δοθεί στους χρήστες από την 1η Φεβρουαρίου, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία την Παρασκευή (27/01).

Διαφήμιση

Σύμφωνα με τα νέα κριτήρια, τα οποία τέθηκαν σε λειτουργία από τη στιγμή που ο Έλον Μασκ εξαγόρασε την εταιρεία τον περασμένο Οκτώβριο, οι λογαριασμοί στο Twitter θα αναστέλλονται μόνο για σοβαρές ή συνεχιζόμενες και επαναλαμβανόμενες παραβιάσεις των πολιτικών της πλατφόρμας.

Google news

Πάντως, οι σοβαρές παραβιάσεις της πολιτικής περιλαμβάνουν – μεταξύ άλλων – τη συμμετοχή σε παράνομο περιεχόμενο ή δραστηριότητα, την υποκίνηση ή την απειλή βίας ή βλάβης και τη στοχευμένη παρενόχληση άλλων χρηστών, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Reuters.

Goboo [CPS] Many GEOs banner

Το Twitter δήλωσε ότι στο μέλλον θα λαμβάνει λιγότερο αυστηρά μέτρα, όπως είναι ο περιορισμός της εμβέλειας των tweets που παραβιάζουν τις πολιτικές του ή το να ζητά από τους χρήστες να αφαιρούν τα tweets πριν συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τον λογαριασμό.

Υπενθυμίζεται ότι, τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Έλον Μασκ δέχθηκε πυρά για την αναστολή των λογαριασμών αρκετών δημοσιογράφων λόγω μίας διαμάχης σχετικά με τη δημοσίευση δημόσιων δεδομένων για το αεροπλάνο του δισεκατομμυριούχου. Αργότερα, παρ’ όλα αυτά, οι λογαριασμοί των δημοσιογράφων αποκαταστάθηκαν στο Twitter.


ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram