Δεν άλλαξε το σήμα του κινητού σου από Wind σε Nova; Να τι να κάνεις

Μοίρασε την γνώση...

Αναφέρουμε μια χαρακτηριστική περίπτωση καρτοκινητού Wind το οποίο άργησε να αλλάξει σε Nova. Συγκεκριμένα, οι αλλαγές του σήματος σε Nova είχαν ξεκινήσει από 12 Ιανουαρίου ίσως μπορεί σε κάποιους και νωρίτερα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση και έχοντας διαβάσει αντίστοιχες προτροπές σε διάφορα σχόλια μεταβήκαμε στην ενότητα των Δεδομένων κινητής τηλεφωνίας και επιλέξαμε χειροκίνητα το δίκτυο στο οποίο θέλαμε να εγγραφούμε.

banner

Όταν ολοκληρωθεί η αναζήτηση του δικτύου σου εμφανίζει τα διαθέσιμα δίκτυα και σου δίνει τη δυνατότητα να εγγραφείς στο Nova 4G. Πράγμα το οποίο και κάναμε. Ακολούθησε μια επανεκκίνηση της συσκευής και πλέον το σήμα άλλαξε σε Nova. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το είχαμε δοκιμάσει άλλες δυο με τρεις φορές τις προηγούμενες ημέρες χωρίς αποτέλεσμα, επομένως δεν είναι σίγουρο ότι θα δουλέψει.

Διαφήμιση

Η SIM συνεχίζει να είναι η παλιά της Wind. Αν δεν έχεις υπομονή μπορείς να μεταβείς σε κατάστημα και να ζητήσεις την αντικατάστασή της, η οποία είναι δωρεάν.

Google news

nova

nova

nova

Πηγή

ZTE Many GEOs Gshopper Many GEOs

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram