Δύο Android smartphones έριξαν από την θέση του ηγέτη στις λήψεις το iPhone 14 Pro Max.

Μοίρασε την γνώση...

Το iPhone 14 Pro Max έχει κερδίσει τον τίτλο του τηλεφώνου με τις γρηγορότερες ταχύτητες λήψης από πολλές πηγές, αφήνοντας πίσω σημαντικούς ανταγωνιστές του. Ωστόσο, φαίνεται ότι το τηλέφωνο της Apple έχασε την ηγετική του θέση όχι από ένα, αλλά δύο Android smartphones, και βρέθηκε τρίτο στην κατάταξη.

Η Ookla δημοσίευσε την νεότερη αναφορά της για τις επιδόσεις των smartphone στα δίκτυα των μεγαλύτερων παρόχων στις ΗΠΑ όσον αφορά τις ταχύτητες λήψης και αποστολής. Παρόλο που το iPhone 14 Pro Max κέρδισε την πρώτη θέση το Q3 του 2022 με 147Mbps ταχύτητα λήψης και 17Mbps ταχύτητα αποστολής, το Q4 σημείωσε ταχύτητες ~134Mbps και ~16Mbps (15.39), αντίστοιχα.

Διαφήμιση

Από την άλλη, η Samsung και Google μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι με το Galaxy Z Fold 4 να σημειώνει 147Mbps ταχύτητα λήψης και 14Mbps ταχύτητα αποστολής, και το Pixel 7 Pro να πιάνει τα 137Mbps στη λήψη και τα 16Mbps (15.53) στην αποστολή. Έτσι, το 14 Pro Max της Apple είναι πιο αργό στις λήψεις και από τα δύο, ενώ υστερεί στις αποστολές μπροστά στο Pixel.

Google news

Πηγή

Redmagic WW Blackshark WW

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram