Επαναφέρει το προεπιλεγμένο timeline το Twitter.

Μοίρασε την γνώση...

Με αλλοπρόσαλλο σχεδιασμό δείχνει να κινείται το Twitter το τελευταίο χρονικά διάστημα, καθώς πλέον ανακαλεί την επιλογή που αφορούσε το timeline και επαναφέρει το προεπιλεγμένο.

banner

Μετά από αντιδράσεις, ο Elon Musk ανακοίνωσε ότι η εταιρεία θα εργαστεί σε μια λειτουργία που θα θυμάται ποιες από τις καρτέλες επισκεφτήκατε τελευταία φορά. Αυτή η δυνατότητα παρουσιάστηκε επίσημα από την ομάδα του Twitter, η web έκδοση του app θυμάται ποια καρτέλα επιλέξατε τελευταία και ορίζει αυτόματα αυτήν την επιλογή κατά την επόμενη φόρτωση της αρχικής ροής σας. Το Twitter λέει ότι αυτή η δυνατότητα θα φτάσει στις εφαρμογές Android και iOS τις επόμενες ημέρες, αλλά η τελευταία έκδοση alpha της εφαρμογής παρουσίαζε ήδη αυτή την επιλογή.

Διαφήμιση

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας και να δείτε αν μπορείτε να κάνετε την εφαρμογή Android να θυμάται την προτίμησή σας για την καρτέλα Ακολουθούν, μπορείτε να φορτώσετε μια νεότερη έκδοση.

Google news

ΠΗΓΗ

Banggood WW Atlas VPN

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram