Για να τερματίσει τις ανησυχίες των κατόχων GeForce RTX 4090 η CableMod θα διαθέσει έναν 12VHPWR adapter

Μοίρασε την γνώση...

Όπως είναι γνωστό, όλες οι τελευταίες GeForce RTX 40-series GPUs ενσωματώνουν τη νέου τύπου υποδοχή 12VHPWR και απαιτούν ένα αρκετά μεγάλο σε μέγεθος καλώδιο-προσαρμογέα που σε ορισμένες περιπτώσεις έχει προκαλέσει πονοκεφάλους και άλλες φορές… σύγχυση και δάκρυα.

banner

Με τον νέο της προσαρμογέα 12VHPWR, η εταιρεία CableMod υποστηρίζει ότι θα βοηθήσει στη διαχείριση των καλωδίων στο εσωτερικό του υπολογιστή σας και ενδεχομένως θα προστατεύσει τους κατόχους κάποιας νέας κάρτας γραφικών GeForce RTX 40-series από την καταστροφή υλικού.

Διαφήμιση

Η NVIDIA με τη νέα σειρά GeForce RTX 40 υιοθέτησε τη 16-pin υποδοχή 12VHPWR (οι κάρτες Founders Edition της GeForce RTX 30-series χρησιμοποιούσαν υποδοχή 12-pin) καθώς επιτρέπει έως και τέσσερις φορές την παροχή ισχύος σε σύγκριση με έναν 8-pin PCI-E connector αλλά και επειδή ενδεχομένως μπορεί να διευκολύνει τη διαχείριση των καλωδίων. Το τελευταίο ωστόσο ισχύει μόνο στην περίπτωση που οι χρήστες διαθέτουν ένα τροφοδοτικό ATX 3.0 που παρέχει καλώδιο 12VHPWR. Διαφορετικά, θα πρέπει να συνδέσετε διάφορα καλώδια 8-pin PCI-E σε έναν ογκώδη splitter-adapter, ο οποίος ενδέχεται να προκαλέσει προβλήματα αν το κουτί δεν είναι αρκετά φαρδύ και ευρύχωρο.

Google news

awesome_styling_bottom3.webp

Στα τέλη του περασμένου έτους, η CableMod υποσχέθηκε ότι θα αναπτύξει έναν angled adapter για να βοηθήσει τους χρήστες των καρτών γραφικών GeForce RTX 40-series και σύντομα αναμένεται να τον διαθέσει στην αγορά. Η CableMod δημοσίευσε πρόσφατα διάφορες φωτογραφίες του πρωτότυπου, που αυτή τη περίοδο υποβάλλεται σε πολλές δοκιμές από τεχνικούς και εμπειρογνώμονες.

Geekmaxi Many GEOs Govee Many GEOs

Ο νέος adapter θα διατεθεί σε παραλλαγές των 90° και 180°, επιτρέποντάς στους χρήστες να δρομολογήσουν πιο προσεκτικά τα καλώδια για να αποφύγουν το «τσαλάκωμα» και την υπερθέρμανση που έχει προκαλέσει ζημιές. Παράλληλα, ο νέος adapter είναι εξαιρετικά κομψός -το ύψος του δεν ξεπερνά τα 23 χιλιοστά- και επειδή θα διατεθεί σε διάφορα χρώματα, θα μπορεί να ταιριάξει σε διάφορες διαμορφώσεις υπολογιστών. Η εταιρεία δεν έχει ακόμα ανακοινώσει κάποια ακριβή ημερομηνία για τη διάθεση του νέου της adapter, ωστόσο είχε κάνει γνωστό ότι η παραγωγή θα ξεκινούσε τον Ιανουάριο και η διάθεση του κάποια στιγμή μέσα στον Φεβρουάριο.

color_edit.webp

ΠΗΓΗΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram