Τώρα… Στα 235€ από Ευρώπη!!! H Βραβευμένη… Haier TAB P70 2 in 1 Robot Vacuum… Επώνυμη, με δυνατά χαρακτηριστικά και καινοτομίες…

Μοίρασε την γνώση...

Την Haier οι περισσότεροι την γνωρίζουμε στην Ελλάδα από τα επαγγελματικά κλιματιστικά και τις “λευκές” συσκευές… πάμε να δούμε και κάτι άλλο!!!

Είναι βραβευμένη με Red Dot Award… 

Διαφήμιση

Κάνει σκούπισμα και σφουγγάρισμα, με Amazon Alexa και Google… Mε ειδικά προσαρμοσμένο μέσα μίνι ασύρματο σκουπάκι χειρός, για τις δύσκολες γωνίες, για τα σοβατεπιά ή ότι άλλο…
Με πολύ μεγάλη μπαταρία και αυτονομία ασφαλώς χειρισμός και προγραμματισμός μέσω App… και πολλά πολλά άλλα….

Google news

Κύρια χαρακτηριστικά:

Atlas VPN Redmagic WW

Power 3200Pa για Ισχυρή αναρρόφηση

Αρκετή για να  αφαιρέσετε εύκολα τη βρωμιά από τα δάπεδα από σκληρό ξύλο, να καθαρίσετε βαθιά χαλιά για να αφαιρέσετε τις τρίχες και να απαλλαγείτε από τα ακάρεα της σκόνης.


Ηλεκτρονικός έλεγχος διαρροής νερού

Με μια δεξαμενή νερού μεγάλης χωρητικότητας 230 ml είναι αρκετό για να καλύψει μεγάλη επιφάνεια. Τα 3 επίπεδα ηλεκτρονικού ελέγχου νερύ αποτρέπουν τη διαρροή κατά την παύση και τη φόρτιση.

Μένουμε Σπίτι, Μένουμε Καθαροί

Μπορείτε ακόμη και να σφουγγαρίσετε προσθέτοντας απολυμαντικό ή διάλυμα καθαρισμού στο νερό της δεξαμενής, το οποίο όχι μόνο αφαιρεί τη σκόνη αλλά σκοτώνει και τα βακτήρια.

Απαλλαγείτε από τις μπερδεμένες τρίχες

Το ρολό βούρτσας με αντιτυλιγμένη λεπίδα προσφέρει αδιάκοπη αποτρίχωση για καθαρισμό χωρίς προβλήματα.

Έξυπνες διαδρομές σε σχήμα Υ για το σφουγγαρίσμα
Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τη βρωμιά σε διαφορετικούς τύπους τελικών δαπέδων (σκληρό ξύλο, πλακάκι ή πέτρα) και κάνει τα δάπεδά σας φρέσκα, καθαρά κάθε μέρα.

Αποσπώμενο σκουπάκι χειρός

Η TAB έφερε τη σχεδίαση σπονδυλοποίησης, η οποία συνδυάζει το κουτί σκόνης, τον ανεμιστήρα  και την μπαταρία μαζί σε μια αποσπώμενη μονάδα για να καθαρίζετε τα πάντα.

Ακριβής σάρωση περιβάλλοντος 360°

Η Tabot υιοθετεί την τεχνολογία απομακρυσμένης σάρωσης λέιζερ (LDS) παρόμοια με την τεχνολογία που εφαρμόζεται στα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (UAV). Το ρομπότ κάνει σαρώσεις 2D για να συλλέξει δεδομένα από τα εμπόδια που περιβάλλουν.

Έξυπνος εγκέφαλος για να σχεδιάσετε τη διαδρομή

Με την τεχνολογία LDS + SLAM, η Tabot κατασκευάζει με ακρίβεια τη συντομότερη διαδρομή καθαρισμού με τον λιγότερο χρόνο και τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας για να καλύψει ολόκληρο το δωμάτιο.

Προστατέψτε τις ιδιωτικές περιοχές σας ορίζοντας μια εικονική “απαγορευμένη ζώνη”

Με την έξυπνη χαρτογράφηση LDS, μπορείτε να κατασκευάσετε εικονικούς τοίχους για να τον εμποδίσετε να εισβάλει σε συγκεκριμένα δωμάτια ή να προσκρούσει σε εύθραυστα αντικείμενα.

Καθαρισμός σημείου όπως επιθυμείτε

Απλώς δείχνοντας στον χάρτη, το Tab Tabot μπορεί να καθοδηγηθεί για να καθαρίσει την καθορισμένη περιοχή. Βοηθά στην εξοικονόμηση πολύ χρόνου, σε σύγκριση με άλλες σκούπες ρομπότ.

Προσδιορίστε τα εμπόδια και αποτρέψτε την πτώση

Μπορεί να γλιστρά κάτω από τα κρεβάτια και τους καναπέδες με ευκολία, να σκαρφαλώνει πάνω από μικρά εμπόδια και να αλλάζει κατευθύνσεις αυτόματα όταν συναντά εμπόδια. Επιπλέον, συνοδεύεται από αισθητήρα βράχου για να αποφύγετε την πτώση από ψηλά.

Alexa, Ξεκινήστε τον καθαρισμό

Το TAB είναι συμβατό με την Alexa και τον βοηθό Google. Απλώς ελέγξτε το μόνο με τη φωνή σας. Με την εφαρμογή «TATA Future», μπορείτε να παρακολουθείτε εξ αποστάσεως την κατάσταση καθαρισμού, να προγραμματίζετε εύκολα και να προκαθορίζετε τις προτιμήσεις καθαρισμού μέσω του κινητού σας.

Μπαταρία λιθίου 5850 mAh, 225 τετραγωνικά μέτρα καθαρισμού

Συνδυάζοντας την μπαταρία λιθίου 5200mAh της κύριας συσκευής και την μπαταρία λιθίου 650mAh με αποσπώμενη ηλεκτρική σκούπα χειρός, μια συνολική μπαταρία λιθίου 5850mAh παρέχει 150 λεπτά ισχυρής αναρρόφησης υψηλής απόδοσης ενώ βρίσκεται σε τυπική λειτουργία, καλύπτοντας εκτιμώμενη επιφάνεια 255 τετραγωνικών μέτρων (2750 τετραγωνικά πόδια). .

Haier TAB P70 2 in 1 Robot Vacuums Cleaner + Handheld Cordless Vacuum Cleaner Sweeping Mopping 3200Pa Smart SLAM, LDS Navigation with APP Control σε τιμή;;; 235€  από την Τσεχική αποθήκη του Banggood με κουπόνι BGHCNY19 και  χωρίς κανένα τελωνείο σε λίγες ημέρες στο σπίτι σας
Link: https://bit.ly/2ZhjnNm

Όλα τα καθημερινά κουπόνια με τις καλύτερες προσφορές θα τα βρεις στο κανάλι μου στο Telegram εδώ: 
Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram