Η Cosmote αλλάζει τα ”πάντα” στα πακέτα συμβολαίων καρτοσυμβολαίων οικιακών και εταιρικών

Μοίρασε την γνώση...

A) Ανακοινώνεται ότι από 19/01/2023 για τους συνδρομητές Οικιακών & Εταιρικών Συμβολαίων, Καρτοσυμβολαίων, Business CostControl& NEOτης COSMOTE, στα παρακάτω πακέτα τροποποιείται είτε η ονομασία ή/και η ενσωματωμένη χρήση ή/και η χρέωση (αύξηση ή μείωση) σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:

cosmote

cosmote

* Στα πακέτα των προγραμμάτων COSMOTE Mobile Internet, δεν εφαρμόζεται Τέλος Κινητής Τηλεφωνίας.
** Συνδρομητές Συμβολαίων, που έχουν ενεργοποιήσει το πακέτο τους πριν την 19/1/2023 και του οποίου η διάρκεια ισχύει και μετά την 19/1/2023, χρεώνονται με την τιμή που ίσχυε κατά την ενεργοποίηση και για το διάστημα μετά την 19/1/2023 και μέχρι τη λήξη του πακέτου λαμβάνουν την ενσωματωμένη χρήση που ισχύει μετά την 19/1/2023.
***Τα EXTRA πακέτα GΒ συνδρομητών COSMOTE Neoέχουν διάρκεια από την ενεργοποίησή τους μέχρι την επόμενη προγραμματισμένη πληρωμή. Για τα ανωτέρω πακέτα εφαρμόζεται η χρέωση που ισχύει κατά την στιγμή της ενεργοποίησής τους.

Διαφήμιση

 

B) Ανακοινώνεται ότι από 19/01/2023, σταματάει η εμπορική διάθεση των παρακάτω πακέτων για τους συνδρομητές Οικιακών & Εταιρικών συμβολαίων, Καρτοσυμβολαίων, Business Cost Control& NEO της COSMOTE:

 

cosmote

Συνδρομητές με ενεργά πακέτα πριν την ημερομηνία λήξης της εμπορικής διάθεσης (19/01/2023), συνεχίζουν να τα διατηρούν μέχρι την απενεργοποίησή τους. Ειδικά για τα πακέτα PLAY NOW UNLIMITED/PLAY NOW 5GB/SOCIAL NOW/CHAT NOW, που αφορούν συνδρομητές Οικιακών & Εταιρικών Συμβολαίων, Καρτοσυμβολαίου & Business Cost Control, τα ενσωματωμένα MB αφορούν πλέον γενική χρήση και μπορούν να καταναλωθούν ελεύθερα στο Internet όπως όλα τα υπόλοιπα πακέτα.

Google news

Γ) Ανακοινώνεται η, από 19/01/2023, εμπορική διάθεση δύο (2) νέων πακέτων “Giga Now Family Sharing” για τους συνδρομητές Συμβολαίων Οικογενειακών Προγραμμάτων COSMOTE Family, τα οποία μπορούν να ενεργοποιηθούν μόνο από την κύρια σύνδεση (leader) του COSMOTE Family. Μετά την ενεργοποίηση τους από την κύρια σύνδεση (Family leader), τα 2 νέα πακέτα θα μπορούν να καταναλωθούν ταυτόχρονα (sharing) από όλες τις συνδέσεις του COSMOTE Family. Τα χαρακτηριστικά των νέων πακέτων είναι τα εξής:

Lightinthebox WW Cubot WW

cosmote 4

Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α και Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας 10%. Εφαρμόζεται μηδενικό τέλος (0%) για φυσικά πρόσωπα δεκαπέντε (15) έως και είκοσι εννέα (29) ετών, αφού εγγραφούν σε ειδική εφαρμογή του gov.gr., για ένα αριθμό ανά δικαιούχο, στην πρώτη τιμολόγηση στα συμβόλαια ή στην επόμενη ανανέωση στη καρτοκινητή . Στα πακέτα Καρτοσυμβολαίου με δυνατότητα επιλογής χρέωσης στο Υπόλοιπο ή στον επόμενο λογαριασμό, εάν η αγορά πραγματοποιηθεί με «Χρέωση στο υπόλοιπο» η τελική τιμή χρέωσης περιλαμβάνει μόνο ΦΠΑ καθώς το Τέλος Κινητής Τηλεφωνίας έχει ήδη
αποδοθεί.

Πληροφορίες σχετικά με το Τέλος Συνδρομητών Κινητής τηλεφωνίας στο www.cosmote.gr/fk. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε από κινητό την Εξυπηρέτηση Πελατών της COSMOTE στο 13888 (χρέωση 0,19€/κλήση) ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.cosmote.gr.

Πηγή 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram