Λειτουργία στάθμευσης: Ανανεώνονται οι Χάρτες της Apple

Μοίρασε την γνώση...

H Apple εξελίσσει την εφαρμογή “Χάρτες” για τις συσκευές της και πλέον υλοποιεί την λειτουργία στάθμευσης οχημάτων. Η εταιρεία έχει αναπτύξει την συνεργασία της με την αγορά ψηφιακής στάθμευσης SpotHero για 8.000 θέσεις στάθμευσης σε ΗΠΑ και Καναδά.

banner

Για παράδειγμα, αν θέλετε να παρκάρετε κοντά στο Madison Square Garden, μεταβείτε στους Χάρτες της Apple και αναζητήστε το Madison Square Garden στη Νέα Υόρκη. Στην καταχώριση, πατήστε το κουμπί “Περισσότερα”. Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο μενού με τη “Στάθμευση” ως την πρώτη επιλογή στην κορυφή της λίστας. Αγγίξτε το και θα μεταφερθείτε στην κατάλληλη σελίδα SpotHero χωρίς να χρειαστεί ποτέ να φύγετε από τους Χάρτες της Apple.

Διαφήμιση

Εκτός από την εμφάνιση στην εφαρμογή Χάρτες Apple για iOS, η συνεργασία με το SpotHero θα επιτρέψει επίσης στους χρήστες Mac να κάνουν κράτηση θέσεων στάθμευσης.

Google news

Πηγή

Hekka Cubot WW

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram