Μετά τη δεύτερη διακοπή λειτουργίας «επέστρεψε» το Spotify

Μοίρασε την γνώση...

Η διακοπή προκάλεσε προβλήματα σε περισσότερους από 41.000 χρήστες του Spotify.

banner

Η πλατφόρμα ροής μουσικής της Spotify Technology SA (SPOT.N) υπέστη σύντομη διακοπή λειτουργίας την Πέμπτη, με αποτέλεσμα δεκάδες χιλιάδες χρήστες να μην μπορούν να έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα πριν οι υπηρεσίες επανέλθουν σε λειτουργία, όπως μεταδίδει το Reuters.

“Όλα φαίνονται πολύ καλύτερα τώρα”, ανέφερε σε ένα tweet το Spotify Status, ένας λογαριασμός που παρέχει ενημερώσεις σχετικά με την κατάσταση της πλατφόρμας.

Google news

Στη δεύτερη τέτοια διακοπή μέσα σε δύο εβδομάδες, περισσότεροι από 41.000 χρήστες του Spotify ανέφεραν στο Downdetector.com ότι αντιμετώπιζαν προβλήματα με την πλατφόρμα streaming κατά την κορύφωση της διακοπής.

Redmagic WW Gshopper Many GEOs

Καθώς το Spotify επανήλθε σε λειτουργία, το Downdetector δήλωσε ότι οι αναφορές διακοπών είχαν πέσει κάτω από 2.000.

Το Spotify υπέστη μια σύντομη διακοπή νωρίτερα αυτό το μήνα, με περισσότερους από 45.000 επηρεαζόμενους χρήστες από τις Ηνωμένες Πολιτείες στην κορύφωση της διακοπής.


Μια διακοπή δικτύου στη Microsoft Corp (MSFT.O) την Τετάρτη έθεσε εκτός λειτουργίας την πλατφόρμα cloud της μαζί με υπηρεσίες όπως το Teams και το Outlook, πλήττοντας εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, ενώ οι εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης της Meta Platforms Inc(META.O) αντιμετώπισαν επίσης μια σύντομη διακοπή.

ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram