Μόλις έφθασε στα Widgets των Windows το Messenger

Μοίρασε την γνώση...

Μια από τις πρώτες υπηρεσίες που θα εκμεταλλευθούν το σύστημα των Widgets στα Windows 11 είναι το Messenger της Meta. Πιο συγκεκριμένα, η Meta ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι πλέον υπάρχει μια preview έκδοση της εφαρμογής στο Microsoft Store για υποστήριξη του συστήματος των widgets, επιτρέποντάς σου να βλέπεις τα μηνύματα απευθείας από το tray των widgets.

banner

Να σημειωθεί, ότι το widget δεν φαίνεται να είναι διαθέσιμο στη stable έκδοση, εκτός και αν κάποιος βρίσκεται στην Insider έκδοση, επομένως προς το παρόν δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.

Διαφήμιση

Το χαρακτηριστικό βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο, αποτελεί ωστόσο ίσως την πιο ευχάριστη εξέλιξη, το γεγονός δηλαδή ότι ένα τόσο σημαντικό app αποκτά υποστήριξη για Widgets.

Google news

ΠΗΓΗ

banner Lightinthebox WW

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram