Νέο σχεδιασμό θα αποκτήσει ο File Explorer των Windows 11

Μοίρασε την γνώση...

Η Microsoft φέρεται να εργάζεται σε μια μεγάλη αναβάθμιση της Εξερεύνησης αρχείων (File Manager) στα Windows 11 που θα βελτιώσει το UI και τις λειτουργίες της.

banner

Το Windows Central αναφέρει ότι η ανανέωση θα περιλαμβάνει μοντέρνο σχεδιασμό που θα ταιριάζει με τις υπόλοιπες εφαρμογές των Windows 11. Παράλληλα θα περιλαμβάνει και μια σειρά χαρακτηριστικών για βαθύτερη ενσωμάτωση του Microsoft 365 και του OneDrive.

Διαφήμιση

Εσωτερικά mock-ups δείχνουν ένα επανασχεδιασμένο header στο παράθυρο του File Explorer μαζί με ένα ενημερωμένο πλαίσιο αναζήτησης και ένα νέο κουμπί home. Η αρχική σελίδα του File Explorer περιλαμβάνει επίσης βαθύτερη ενσωμάτωση του Microsoft 365, παραθέτοντας μεγάλα thumbnails εγγράφων που περιλαμβάνουν στοιχεία που σχετίζονται με συναντήσεις, λήψεις και σχόλια από συναδέλφους.

Google news

zyRijDxomVhgmefufUgWhh_1200_80.webp.3438257a1b15b9d99270641d05ec6bfd.webp

Οι αλλαγές στο UI είναι ανεπαίσθητες, αλλά ταιριάζουν περισσότερο με τη συνολική σχεδιαστική κατεύθυνση των Windows 11, με στρογγυλεμένα κουμπιά και πιο φιλικά προς την αφή στοιχεία. Η Microsoft δεν έχει αλλάξει ριζικά την Εξερεύνηση αρχείων από τα Windows 8, με την πιο πρόσφατη διόρθωση να έρχεται τον Οκτώβριο, φέρνοντας υποστήριξη tabs (καρτελών) στην τελευταία μεγάλη ενημέρωση των Windows 11.

Tomtop WW Cafago WW

Η Microsoft φέρεται επίσης να εργάζεται σε μια νέα περιοχή γκαλερί μέσα στο File Explorer, η οποία θα περιλαμβάνει μεγαλύτερες προεπισκοπήσεις φωτογραφιών. Λέγεται επίσης ότι η Microsoft εργάζεται πάνω σε μια λειτουργία ετικετοποίησης για την Εξερεύνηση αρχείων, στα πρότυπα επισήμανσης και οργάνωσης αρχείων στην αντίστοιχη εφαρμογή Finder του macOS.

Η Microsoft δεν έχει ανακοινώσει επίσημα τις νέες αλλαγές στον File Explorer, αλλά τμήματα του κώδικα που σχετίζονται με αυτές εντοπίστηκαν σε πρόσφατες δοκιμαστικές εκδόσεις των Windows 11. Η Microsoft έχει στραφεί προς τη δοκιμή πιο πειραματικών χαρακτηριστικών μέσα στα Windows 11 που μπορεί να μην γίνουν διαθέσιμες τελικά για όλους όμως αυτές οι αλλαγές φημολογείται ότι θα διατεθούν δημόσια μέχρι το τέλος του 2023.


ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram