Οι πωλήσεις των iPhone 14.. πήραν την τιμή του iPhone 15 “στο λαιμό τους”

Μοίρασε την γνώση...

Τρεις μήνες μετά την επίσημη παρουσίασή τους και πλέον είναι φανερό πως τα μοντέλα iPhone 14 που δεν είναι Pro, ιδιαίτερα το iPhone 14 Plus , δεν είχαν την απήχηση που θα ήθελε η Apple, αναγκάζοντας την εταιρεία να εκτρέψει τους πόρους παραγωγής προς τα iPhone 14 Pro και Pro Max. Για την επόμενη χρονιά όμως, η εταιρεία από το Cupertino φαίνεται πως έχει άλλα σχέδια σχετικά με τα iPhone 15 Series μοντέλα.

banner

iPhone 15

Η Apple παρέκκλινε από τη συνήθη στρατηγική της να εξοπλίζει ολόκληρη τη σειρά iPhone με το πιο πρόσφατο Bionic chip της και έκανε επίσης τη νέα μπροστινή σχεδίαση και την μπροστινή κάμερα 48MP αποκλειστικά για τα ακριβότερα μοντέλα iPhone 14 Pro.
Το τελικό αποτέλεσμα ήταν μια σειρά με δύο τυπικά μοντέλα – το iPhone 14 6,1 ιντσών και το iPhone 14 Plus 6,7 ιντσών, που αντικατέστησαν το iPhone 13 mini 5,4 ιντσών – που έμοιαζαν σαν να ανήκαν στη σειρά iPhone 13, οπότε δεν είναι περίεργο που πολλοί δεν ήθελαν να τα αγοράσουν, ειδικά στις ίδιες τιμές με πέρυσι.
Για να βελτιώσει τα πράγματα το επόμενο έτος, η Apple εξετάζει μερικές αλλαγές, σύμφωνα με τον leakster Yeux1122 , ο οποίος έχει μικτό ιστορικό (μέσω MacRumors).

Διαφήμιση

iPhone 15

Πρώτον, η Apple εξετάζει τη μείωση της διαφοροποίησης μεταξύ των μοντέλων Pro και των τυπικών μοντέλων. Η έκθεση επιβεβαιώνει μια παλαιότερη φήμη ότι όλα τα μοντέλα θα έχουν τo Dynamic Island. Το αν τα iPhone 15 και 15 Plus θα έχουν επίσης υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης οθόνης μένει να φανεί. Εκτός από αυτό, τα τυπικά μοντέλα ενδέχεται να έχουν επίσης την κύρια κάμερα 48MP του iPhone 14 Pro. ​Δεύτερον , η Apple μπορεί επίσης να αναθεωρήσει τις τιμές. Μια προηγούμενη αναφορά είχε πει ότι η Apple θα μπορούσε να αυξήσει την τιμή του high end iPhone, το οποίο φέρεται να είναι γνωστό ως iPhone 15 Ultra και όχι iPhone 15 Pro Max.

Google news

O leakster υπονοεί ότι η Apple θα υιοθετήσει μια επιθετική στρατηγική τιμολόγησης για τη σειρά iPhone 15. Η εταιρεία πιθανότατα θέλει να διευρύνει το χάσμα τιμών μεταξύ του Plus, που ξεκινά από 899 $ και του Pro, που ξεκινά από 999 $.
Τέλος, η σημερινή φήμη υποστηρίζει επίσης αναφορές ότι η Apple στοχεύει σε μεγαλύτερη διάκριση μεταξύ των μοντέλων υψηλότερης κατηγορίας και υπονοεί ότι οι προμηθευτές έχουν επιβεβαιώσει ότι τα iPhone 15 Pro και 15 Ultra θα διαθέτουν διαφορετικά υλικά και κάμερες. Αυτό ευθυγραμμίζεται με αναφορές που ανέφεραν ότι το iPhone 15 Ultra θα έχει πλαίσιο από τιτάνιο και μια νέα κάμερα ζουμ περισκοπίου.
Εν ολίγοις, η Apple θέλει να έχει σαφώς διαφοροποιημένα μοντέλα στη σειρά iPhone 15 που στοχεύουν σε διαφορετικές ομάδες καταναλωτών. Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, το iPhone 15 μπορεί να έχει στρογγυλεμένες άκρες, αν και μια φήμη το αμφισβήτησε και μια θύρα USB και τα iPhone 15 Pro και Ultra θα μπορούσαν να διαθέτουν νέο αισθητήρα Sony .

Lightinthebox WW banner

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram