Πάνω από 500 διαφημιστές διακόπτουν σχέσεις με το Twitter

Μοίρασε την γνώση...

Στην “άκρη” φαίνονται να κάνουν το Twitter περισσότεροι από 500 διαφημιστές, λίγους μήνες μετά την εξαγορά από τον Elon Musk. Ο λόγος προφανής, καθώς τα ημερήσια έσοδα της πλατφόρμας στις 17 Ιανουαρίου ήταν μειωμένα κατά 40% σε σύγκριση με την αντίστοιχη μέρα του προηγούμενου έτους.

banner

Από την στιγμή που ανέλαβε το Twitter ο Musk, τον περασμένο Οκτώβριο, οι εταιρείες διαφημίσεων τράπηκαν σε φυγή ως αντίδραση στην απόφαση του δισεκατομμυριούχου να απολύσει χιλιάδες υπαλλήλους του κοινωνικού δικτύου και να αλλάξει τη λειτουργία επαλήθευσης επί πληρωμή, που είχε ως αποτέλεσμα απατεώνεται να υποδύονται εταιρείες.

Διαφήμιση

Εν τω μεταξύ, η πλατφόρμα, σε μια προσπάθεια ενδεχομένως να αντιστρέψει την πτώση των διαφημιστικών εσόδων, αποφάσισε πρόσφατα να άρει την απαγόρευση για τις διαφημίσεις πολιτικού περιεχομένου που τέθηκε σε ισχύ το 2019, προσθέτοντας ότι ευθυγραμμίσει την πολιτική περί διαφημίσεων με αυτές της τηλεόρασης και των λοιπών μέσων ενημέρωσης.

Google news

Πηγή

Goboo [CPS] Many GEOs Redmagic WW

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.



Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram