Πόσοι είναι οι εργαζόμενοι τελικά που δουλεύουν για τον Μασκ;

Μοίρασε την γνώση...

Ηχηρή απάντηση στα δημοσιεύματα που θέλουν το Twitter να λειτουργεί με μόλις 1.300 υπαλλήλους έδωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στην δημοφιλής πλατφόρμα ο Έλον Μασκ.

banner

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της Tesla έγραψε πως αυτή την στιγμή το Twitter έχει περίπου 2.300 ενεργούς υπαλλήλους.

Διαφήμιση

Το συγκεκριμένο tweet έρχεται ως απάντηση στο δημοσίευμα του CNBC, σύμφωνα με το οποίο το Twitter έχει φτάσει να απασχολεί μόλις 1.300 εργαζομένους, αριθμός που είναι μειωμένος κατά περίπου 80% από τότε που ο Μασκ εξαγόρασε την εταιρεία τον Νοέμβριο του 2022.

Google news

Οι αλλαγές που έφερε ο Μασκ μετά και την εξαγορά της Twitter καθώς και τα τελεσίγραφα από τον ίδιο, στους εργαζομένους του μέσου έχουν προκαλέσει εκατοντάδες παραιτήσεις αλλά και την δυσαρέσκεια των χρηστών.

Zaful WW Tomtop WW

Ο ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος του Twitter, ΊλονΜασκ, βρίσκεται ήδη σε διαδικασία αναζήτησης του αντικαταστάτη του από τη θέση του CEO της εταιρείας. O λόγος είναι ότι έκανε μία δημοσκόπηση, όπου 5 στους 10 χρήστες του γνωστού κοινωνικού δικτύου, θέλησαν να φύγει από την θέση του εκτελεστικού διευθυντή.

ΠΗΓΗΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram