Προλάβετε: Ξεκίνησαν οι προκρατήσεις του Samsung Galaxy S23!

Μοίρασε την γνώση...

Eίναι επίσημο πια πως τα Samsung Galaxy S23 θα παρουσιαστούν στο UnPacked event της 1ης Φεβρουαρίου, ωστόσο ο κορεατικός κολοσσός ανακοίνωσε πως ξεκίνησαν οι προκρατήσεις.

banner

Η Samsung ΗΠΑ άνοιξε τις κρατήσεις για την επερχόμενη σειρά και με με 50 $ μπορείτε να βρείτε μια θέση αναμονής για ένα από τα νέα Galaxy S23 με το ποσό να πιστώνεται στο Samsung Store μόλις τα τηλέφωνα είναι διαθέσιμα.samsung galaxy s23, Samsung Galaxy S23: Ξεκίνησαν οι προκρατήσειςΠαράλληλα, κρατήσεις γίνονται και για τον επερχόμενο φορητό υπολογιστή Galaxy Book που αναμένεται επίσης να κυκλοφορήσει στην εκδήλωση της 1ης Φεβρουαρίου. Επίσης με 50 $.

Διαφήμιση

Οι προκρατήσεις είναι ανοιχτές έως την 1η Φεβρουαρίου και η Samsung ζητά ένα έγκυρο email και τα προσωπικά στοιχεία του κάθε ενδιαφερόμενου.

Google news

Πηγή

ZTE Many GEOs Blackshark WW

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram