Schneider Electric: Aνάμεσα στις 100 πιο βιώσιμες εταιρείες στον κόσμο για 12η συνεχή χρονιά!

Μοίρασε την γνώση...

Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, κέρδισε, για 12η συνεχή φορά, μια θέση στη φετινή λίστα Corporate Knights ανάμεσα στις 100 πιο βιώσιμες εταιρείες παγκοσμίως.

banner

Οι ισχυρές επιδόσεις της εταιρείας όσον αφορά στις δεσμεύσεις της για την κλιματική αλλαγή και την κοινωνία, όπως τα έσοδα και οι επενδύσεις, η ποικιλομορφία των φύλων και η ενσωμάτωση της βιωσιμότητας, συνέβαλαν στην ανάδειξή της ως ηγέτη στον ετήσιο δείκτη που καταρτίζει η ερευνητική ομάδα Corporate Knights. Η ενδελεχής αξιολόγηση γίνεται από δημόσιες επιχειρήσεις με έσοδα άνω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων. Η Schneider Electric είναι η μόνη στην κατηγορία της που κατατάσσεται κάθε χρόνο, από το 2012, στη συγκεκριμένη λίστα, ενώ την πρώτη θέση είχε λάβει και το 2021.

Διαφήμιση

Η Schneider Electric έχει επίσης διακριθεί για τη διαρκή δέσμευσή της σε θέματα ESG και τις βέλτιστες πρακτικές της, από την εταιρεία Standard & Poor’s, τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό CDP και την Moody’s ESG Solutions. Επιπλέον, η στρατηγική της για την κλιματική αλλαγή και η δέσμευσή της για περιβαλλοντική διαφάνεια ήταν από τις πρώτες που επικυρώθηκαν σύμφωνα με το πρότυπο Corporate Net-Zero Standard της SBTi στα μέσα του 2022.

Google news

Παράλληλα, η Schneider Electric βρίσκεται ανάμεσα στις 19 εταιρείες που ξεχώρισαν στη φετινή διοργάνωση Terra Carta Seal, η οποία αφορά εταιρείες που προωθούν την καινοτομία και επιδεικνύουν μια δυναμική στις αγορές παγκοσμίως. Το βραβείο Seal αποτελεί μέρος του Sustainable Markets Initiative, που ο Βασιλιάς Κάρολος Γ’ θέσπισε τον Ιανουάριο του 2021, όταν ήταν Πρίγκιπας της Ουαλίας, για να παρακινήσει τον ιδιωτικό τομέα να αναλάβει πιο επείγουσα δράση για την κλιματική αλλαγή.

Govee Many GEOs Banggood WW

«Είναι πραγματικά ενθαρρυντικό για εμάς, να ξεκινάει η νέα χρονιά με ένα τόσο σημαντικό επίτευγμα», δήλωσε η Gwenaelle Avice-Huet, Chief Strategy & Sustainability Officer της Schneider Electric. «Αποδεικνύει ότι η συνέπεια και οι δεσμεύσεις μας έχουν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία, το περιβάλλον και την οικονομία, υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι εταιρείες όπως η Schneider Electric, κάνουν τη διαφορά σε όλα τα επίπεδα», συμπλήρωσε σχετικά.

Σχετικές πηγές:


Οι επιδόσεις της Schneider Electric σε θέματα ESG δημοσιοποιούνται ανά τρίμηνο και αποτελούν μέρος των οικονομικών αποτελεσμάτων της. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ:

  • Sustainability Reports
  • ESG Ερωτήσεις-Απαντήσεις
  • Βραβεία και διακρίσεις της Schneider Electric

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram