Σε δημοπρασία το πιο πολύτιμο domain στο internet

Μοίρασε την γνώση...

Ένα από τα πλέον περιζήτητα domains στην ιστορία του Διαδικτύου θα αλλάξει και πάλι χέρια. Το sex.com είχε βγει στο «σφυρί» το 2013 όταν η ιδιοκτήτρια εταιρεία Escom LLC είχε κηρύξει πτώχευση.

Το domain κατέληξε τελικά στην εταιρεία με την επωνυμία Clover Holdings, η οποία φέρεται να κατέθεσε προσφορά 13 εκατομμυρίων δολαρίων, αναφέρει το Einnews.com.

Διαφήμιση

Σήμερα η Clover Holdings πουλάει το domain για 20 εκατομμύρια δολάρια.

Google news

«Το Sex.com είναι ένα από τα πιο πολύτιμα και αναγνωρίσιμα domains στην ιστορία του Διαδικτύου στον κόσμο και είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να το προσφέρουμε προς πώληση σε αυτόν που θα πλειδοτήσει», δήλωσε ο πωλητής.

Govee Many GEOs ZTE Many GEOs

Αυτή είναι μια σπάνια ευκαιρία για οποιοδήποτε άτομο, επιχείρηση ή επωνυμία να αγοράσει ένα κομμάτι της ιστορίας του Διαδικτύου.

Η πλειοδοτική διαδικασία έχει οριστεί να ξεκινήσει άμεσα και θα διεξαχθεί μέσω ιδιωτικής σφραγισμένης δημοπρασίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερα στη διεύθυνση sex.com/auction ή στέλνοντας email στο [email protected]


Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram