Στο επίκεντρο της «μάχης» των τηλεπικοινωνιακών παρόχων οι οπτικές ίνες

Μοίρασε την γνώση...

Οι πάροχοι περιμένουν τη νέα δράση επιδότησης της ζήτησης για ταχύτητες αρκετά πάνω από τα 200 Mbps που αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στη φετινή χρονιά
Η αίσθηση ότι οι συνδέσεις οπτικών ινών μέχρι το σπίτι (fiber to the home – FTTH) θα είναι το 2023 ένα από τα βασικά πεδία εμπορικής αντιπαράθεσης μεταξύ των μεγάλων τηλεπικοινωνιακών παρόχων της χώρας δείχνει να επιβεβαιώνεται.

banner

Οι οπτικές ίνες στο επίκεντρο της «μάχης» των τηλεπικοινωνιακών παρόχων

Η αρχή έγινε με τη Nova που ξεκίνησε τη χρονιά με μία ιδιαίτερα επιθετική εμπορική πολιτική όσον αφορά στο FTTH με την Cosmote να είναι η πρώτη που απαντά έστω και με μία προσφορά μέχρι το τέλος Μαρτίου, η οποία όμως, δεν αποκλείεται να συνεχιστεί.

Διαφήμιση

Και όλα αυτά με τους παρόχους να περιμένουν τη νέα δράση επιδότησης της ζήτησης για ταχύτητες αρκετά πάνω από τα 200 Mbps που αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στη φετινή χρονιά.

Google news

ΠΗΓΗ

Geekmaxi Many GEOs Wondershare WW

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram