Θέλει προθέρμανση η φριτέζα αέρος; Και όμως θέλει! Δείτε πως…

Μοίρασε την γνώση...

Η φριτέζα αέρος είναι μια μικροσυσκευή κουζίνας που έχει αρχίσει ολοένα να μπαίνει στην καθημερινότητά μας. Ωστόσο, είστε σίγουροι ότι ξέρετε να τη χρησιμοποιείτε σωστά;

Οι ειδικοί λένε ότι πριν τη χρήση του συγκεκριμένου γκάτζετ χρειάζεται προθέρμανση, όπως κάνουμε και με τον φούρνο μας. Ο λόγος; Βοηθά στο να υπάρχει μια συγκεκριμένη θερμοκρασία σε όλα τα σημεία της συσκευής προτού προσθέσουμε τις τροφές που θέλουμε να ετοιμάσουμε, ώστε εκείνες να μαγειρευτούν ομοιόμορφα.
Με αυτόν τον τρόπο, πέρα από το μαγείρεμα από το μηδέν, μπορούμε να ζεστάνουμε σωστά τη χθεσινή πίτσα ή τις τηγανητές πατάτες ώστε να γίνουν και πάλι τραγανά.

Διαφήμιση

Πώς προθερμαίνουμε τη φριτέζα αέρος;
Κάποια μοντέλα έχουν ήδη αυτήν την επιλογή, οπότε δεν χρειάζεται παρά να πατήσετε το αντίστοιχο κουμπάκι. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο εγχειρίδιο της συσκευής σας. Αν τώρα η δική σας φριτέζα δεν έχει τέτοια επιλογή, μην ανησυχείτε, υπάρχει άλλη λύση. Τη θέτετε σε λειτουργία στη θερμοκρασία που επιθυμείτε για περίπου 3 λεπτά, χωρίς να έχετε προσθέσει τίποτα στο εσωτερικό της. Αφού περάσει αυτός ο χρόνος, είναι έτοιμη για χρήση. Έχει ζεσταθεί σωστά και θα δώσει και το πιο τραγανό αποτέλεσμα στα τρόφιμα που καλείται να ζεστάνει η να μαγειρέψει. Για να τσεκάρετε τη θερμοκρασία, μπορείτε να φέρετε το χέρι σας κοντά στην επιφάνεια της φριτέζας και αν δείτε ότι δεν έχει ζεσταθεί επαρκώς σε όλα της τα σημεία, μπορείτε να την αφήσετε για 1-2 λεπτά ακόμη!

Google news

Στη συνέχεια, είναι έτοιμη για χρήση!

Cafago WW Hekka

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram