Τι να περιμένουμε για το iOS 17 -Διέρρευσαν λεπτομέρειες

Μοίρασε την γνώση...

Πριν λίγες μέρες η Apple κυκλοφόρησε την αναβάθμιση σε iOS 16.3. Τον Σεπτέμβριο, μαζί με τα νέα iPhone 15, περιμένουμε και την κυκλοφορία του iOS 17 και ήδη διέρρευσαν κάποιες λεπτομέρειες για αυτό.

banner

Όπως φαίνεται, το iOS 17 δε θα φέρει κάποια μεγάλη σχεδιαστική αλλαγή και θα μοιάζει αρκετά με το iOS 16. Οι αλλαγές θα επικεντρωθούν στη σταθερότητα του συστήματος και στην απόδοση, ενώ αναμένεται και η υποστήριξη του νέου AR/VR headset της Apple, του Reality Pro.

Διαφήμιση

Το iOS 17 θα εισάγει μία νέα εφαρμογή αποκλειστικά για τη χρήση του headset, έχοντας παρόμοια φιλοσοφία με την εφαρμογή Watch αλλά με σημαντικά περισσότερα χαρακτηριστικά.

Google news

iOS 17: Διέρρευσαν λεπτομέρειες

Η εφαρμογή Home θα ανασχεδιαστεί, ενώ θα βελτιωθεί και η εφαρμογή Find My. Η εφαρμογή Music θα έχει κάποιες αλλαγές που σχετίζονται με την πλοήγηση, η εφαρμογή Mail θα απλοποιηθεί και οι εφαρμογές Reminders και Files θα βελτιωθούν. Μικρές αλλαγές θα δουν και οι εφαρμογές Fitness και Wallet.

Lightinthebox WW Geekmaxi Many GEOs

Φαίνεται επίσης πως το iOS 17 θα προσφέρει αυξημένη υποστήριξη στις συσκευές με Dynamic Island, όπως τα iPhone 14 Pro και Pro Max, καθώς και τα νέα iPhone 15 μοντέλα. Φήμες κάνουν λόγο και USB-C θύρα στα νέα iPhones, ωστόσο μόνο τα Pro μοντέλα θα προσφέρουν USB 3.2 ταχύτητες.

ΠΗΓΗΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram