Την καλύτερη εφαρμογή ήχου των Windows αντέγραψε η Microsoft.

Μοίρασε την γνώση...

Η Microsoft αντιγράφει χαρακτηριστικά από ένα δημοφιλές εργαλείο ήχου τρίτου κατασκευαστή για τα Windows.

banner

Στην τελευταία δοκιμαστική build των Windows 11, μπορεί να ενεργοποιηθεί ένας νέος μείκτης έντασης ήχου που μοιάζει πολύ με το EarTrumpet. Το νέο χαρακτηριστικό των Windows 11 παρέχει γρήγορη πρόσβαση από τη γραμμή εργασιών για την εναλλαγή των εξόδων ήχου και τον έλεγχο της έντασης των μεμονωμένων εφαρμογών.

Διαφήμιση

Αυτό ακριβώς είναι το EarTrumpet για το οποίο δημιουργήθηκε πριν από σχεδόν πέντε χρόνια. Το φοβερό βοηθητικό πρόγραμμα έχει βελτιώσει τον ήχο στα Windows εδώ και χρόνια με πολλούς να το αποκαλούν “η εφαρμογή ελέγχου έντασης ήχου των Windows που θα έπρεπε να έχει δημιουργήσει η Microsoft”.

Google news

Ο πρώην μηχανικός της Microsoft, Dave Amenta και ο Microsoft MVP, Rafael Rivera δημιούργησαν το EarTrumpet, με τον Rivera να επισημάνει τις ομοιότητες της νέας λειτουργίας των Windows 11 στο Twitter αυτή την εβδομάδα. «Ωχ, η Microsoft πλησιάζει σε λειτουργικότητα το EarTrumpet», δήλωσε ο Rivera.

Redmagic WW Zaful WW

Πέρα από το “έμπνευση” για την εφαρμογή που μάλιστα έχει και δικό της όρο (Sherlocking), είναι ενθαρρυντικό να βλέπουμε τη Microsoft να επενδύει περισσότερο στις λειτουργίες ήχου των Windows. Το EarTrumpet έθεσε το πρότυπο και η Microsoft χρειάστηκε πέντε χρόνια για να αναγνωρίσει ότι πρόκειται για μια επένδυση που αξίζει τον κόπο. Το λειτουργικό σύστημα χρειαζόταν εδώ και καιρό βελτιώσεις και οι χρήστες των Windows δεν θα έπρεπε πραγματικά να καταφεύγουν σε εργαλεία τρίτων που βάζουν άλλο ένα εικονίδιο έντασης ήχου στο system tray. Η εφαρμογή της Microsoft δεν είναι τόσο γρήγορη και εύκολη όσο το EarTrumpet, αλλά υπάρχει ακόμα χρόνος για την εταιρεία να την τελειοποιήσει πριν από την επίσημη κυκλοφορία.

Η Microsoft δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη ενημέρωση των νέων χαρακτηριστικών ήχου στα δοκιμαστικά builds των Windows 11. Η λειτουργία είναι κρυμμένη κάτω από μια πειραματική ρύθμιση, τρόπος με τον οποίο η Microsoft δοκιμάζει χαρακτηριστικά των Windows 11 που ενδέχεται να μην γίνουν διαθέσιμα ποτέ. Πολλά πειραματικά χαρακτηριστικά εντοπίζονται νωρίς, συνήθως εβδομάδες πριν η Microsoft τα ανακοινώσει επίσημα και παρέχει πρόσβαση σε beta testers προκειμένου να δεχθεί σχετικό feedback.


ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram