Τις εφαρμογές για παλαιότερες εκδόσεις λογισμικού θα αποκλείσει το Android 14.

Μοίρασε την γνώση...

Το Android 14 θα κάνει μια μεγάλη αλλαγή για να διατηρήσει το τηλέφωνό σας ασφαλές από κακόβουλο λογισμικό, καθώς η Google θα εμποδίσει ουσιαστικά την παράπλευρη φόρτωση πολλών παλιών εφαρμογών.

banner

Η Google απαιτεί ήδη οι εφαρμογές να είναι ενημερωμένες και να χρησιμοποιούν τις πιο πρόσφατες λειτουργίες Android για ασφάλεια, αλλά αυτό επιβάλλεται μόνο για εφαρμογές που ανεβαίνουν στο Play Store. Προς το παρόν, όλες οι εφαρμογές που αναφέρονται πρέπει να στοχεύουν Android 12 ή μεταγενέστερη έκδοση για να περάσουν αυτήν την απαίτηση.

Αλλά οι προγραμματιστές μπορούν εύκολα να παρακάμψουν αυτόν τον κανόνα τοποθετώντας τις εφαρμογές τους σε ένα κατάστημα τρίτου μέρους. Με τις προγραμματισμένες αλλαγές, οι περιορισμοί API θα μετακινηθούν σε τοπικό επίπεδο, αποκλείοντας την εγκατάσταση απευθείας από το λειτουργικό σύστημα στην τρέχουσα συσκευή. Αυτή η κίνηση θα καταστήσει πολύ πιο δύσκολη την εγκατάσταση παλαιότερων εφαρμογών σε νεότερα τηλέφωνα Android, με την ασφάλεια να επισημαίνεται ως ο κύριος λόγος για την αλλαγή. Πολλές εφαρμογές κακόβουλου λογισμικού στοχεύουν παλαιότερες εκδόσεις Android που χρησιμοποιούν ασθενέστερους κανόνες και περιορισμούς ασφαλείας.

Google news

Αρχικά, η αλλαγή θα επηρεάσει μόνο εφαρμογές που είναι πολύ παλιές και στοχεύουν σε αρχαίες εκδόσεις του Android, αλλά ο στόχος είναι σύντομα να μετακινηθεί το όριο στο Android 6.0 και να συνεχίσει να ανεβάζει τον πήχη μετά από αυτό.

banner Lightinthebox WW

ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram