Το πρώτο tablet της ομώνυμης εταιρίας είναι το OnePlus Pad

Μοίρασε την γνώση...

H OnePlus ετοιμάζεται για την παρουσίαση του OnePlus 11 στις 7/2, ενώ την ίδια μέρα θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια του OnePlus Pad, του πρώτου tablet της εταιρίας.

banner

OnePlus Pad: Αυτό είναι το πρώτο tablet της εταιρίας

Η εν λόγω συσκευή αναμένεται να διαθέτει αλουμινένια premium κατασκευή και εργονομικό σχεδιασμό για την διευκόλυνση του χρήστη για ώρες.

Διαφήμιση

Επίσης, η πίσω κάμερα πιθανότατα θα βρίσκεται κεντρικά, αντί για κάποια από τις γωνίες, ώστε να είναι ευθυγραμμισμένη σε αυτό που κοιτάζει ο χρήστης.

Google news

Ως προς τα τεχνικά δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα πολλές λεπτομέρειες, εκτός από το μέγεθος της οθόνης (11.6″).

Dresslily WW ZTE Many GEOs

ΠΗΓΗ


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.



Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram