Το βίντεο της Unreal Engine 5 που μοιάζει αληθινο!

Μοίρασε την γνώση...

Από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε πριν την κυκλοφορία των κονσολών νέας γενιάς PlayStation 5 και Xbox Series X|S, η μηχανή γραφικών Unreal Engine 5 κατάφερε να ρίξει σαγόνια, χάρη στις τρομερά εντυπωσιακές τεχνολογίες που έφερε στο προσκήνιο. Τώρα, η ομάδα ανάπτυξης 3D assets MAWI United GmbH ήρθε να μας χαρίσει ένα demo που μας υπενθυμίζει ξανά τις δυνατότητες αυτές και καταφέρνει να φτάσει ακόμη και την πανίσχυρη NVIDIA GeForce RTX 4090 στα όρια της.

banner

Συγκεκριμένα, ο YouTuber Digital Dreams έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα βίντεο που παρουσιάζει το ‘Dune Desert’ demo της MAWI, το οποίο εύκολα θα μπορούσε κάποιος να μπερδέψει με πραγματικό βίντεο. Το demo κάνει χρήση της Nanite τεχνολογίας και έτσι ενσωματώνει 3D μοντέλα απίστευτης λεπτομέρειας, ενώ συγχρόνως γίνεται χρήση και του Lumen συστήματος φωτισμού για γίνει το οπτικό αποτέλεσμα ακόμη πιο ρεαλιστικό.
Advertisement

Διαφήμιση

Το demo τρέχει κοντά στα 60 FPS σε έναν AMD Ryzen 9 7950X με την RTX 4090 και αν θέλετε μπορείτε να το δοκιμάσετε και στον δικό σας υπολογιστή μέσα από το link στην περιγραφή του βίντεο. Είναι πραγματικά από τις περιπτώσεις που τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, οπότε σας αφήνουμε να πάρετε μια γεύση από τις ικανότητες της Unreal Engine 5 μέσα από τον player που ακολουθεί!

Google news

Πηγή

Hekka banner

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram