Ξεκλείδωσε το Tesla σου με.. ρολόι της Apple!

Μοίρασε την γνώση...

Αν δεν έχετε το κλειδί-κάρτα πάνω σας και δεν βλέπετε την ώρα για να ξεκλειδώσετε το Tesla σας, τότε μπορείτε να το κάνετε και με το Apple Watch σας

banner

Όσοι απέκτησαν πρόσφατα ένα μοντέλο της Tesla έχουν κάθε λόγο να είναι πικραμένοι μετά τις σημαντικές μειώσεις τιμών που ανακοίνωσε η αμερικανική εταιρία σχεδόν σε όλες τις αγορές του κόσμου. Φυσικά, ακόμα και αυτό δεν επισκιάζει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των Tesla, όπως π.χ. η παρακολούθηση σειρών στο Netflix ή τα διαθέσιμα μέχρι παιχνίδια στην οθόνη.

Mία από τις νέες δυνατότητες των Tesla αφορά την πρόσβαση στο αυτοκίνητο χωρίς να απαιτείται ένα iPhone συνδεδεμένο στο διαδίκτυο ή η χαρακτηριστική κάρτα-κλειδί. Πως μπορεί να γίνει αυτό; Μα μέσα από το περίφημο smartwatch της Apple!

Google news

Για να ξεκλειδώσει ένα Tesla με το ρολόι της Apple θα πρέπει ο χρήστης α κατεβάσει την κατάλληλη εφαρμογή με την ονομασία Starts. Ουσιαστικά, αυτό το app μεταμορφώνει το ρολόι σε ένα κλειδί που δίνει τη δυνατότητα της εισόδου και της εκκίνησης ενός Model S/ X/ 3/ ή Y χωρίς καν να υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο καθώς η επικοινωνία γίνεται μέσω Bluetooth.

AliExpress WW ZTE Many GEOs

Ωστόσο, υπάρχει μια δικλείδα ασφαλείας μιας και ο χρήστης πρέπει να ακουμπήσει την οθόνη του ρολογιού και να ανοίξει την εφαρμογή για να ξεκλειδώσει το αυτοκίνητο. Τέλος, να πούμε πως η εφαρμογή έχει μηνιαία συνδρομή 4,99 δολαρίων ή εφάπαξ κόστος 109 δολαρίων.

ΠηγήΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram