1 στις 3 αγορές κινητών και laptops από τα Public μέσω Klarna

Μοίρασε την γνώση...

Ποια είναι η τάση Buy Now Pay Later που προτιμούν οι Έλληνες καταναλωτές.
Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το “by now pay later”, επιτρέπει στους καταναλωτές να κάνουν μια αγορά, να την παραλάβουν και να την πληρώσουν αργότερα, σε δόσεις. Αν και αυτός ο τύπος προγράμματος πληρωμών ήταν διαθέσιμος εδώ και χρόνια στο εξωτερικό, έγινε δημοφιλής κατά τη διάρκεια της πανδημίας, καθώς περισσότεροι άνθρωποι στράφηκαν στις ηλεκτρονικές αγορές.

banner

Μέσω Klarna 1 στις 3 αγορές κινητών και laptops από τα Public

Στην Ελλάδα αυτή την εναλλακτική μορφή πληρωμών προσφέρει η αλυσίδα Public σε συνεργασία με την Klarna, μια σουηδική εταιρεία fintech που παρέχει διαδικτυακές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, όπως πληρωμές για ηλεκτρονικές βιτρίνες και άμεσες πληρωμές μαζί με πληρωμές μετά την αγορά. Ήδη όπως λένε πηγές της αλυσίδας στο Fortune Greece, 1 στα 3 προϊόντα τεχνολογίας, όπως είναι τα κινητά και τα laptops, πωλούνται μέσω αυτού του μοντέλου πληρωμών από το δίκτυο καταστημάτων της αλυσίδας.

Διαφήμιση

Σημειώνεται ότι οι καταναλωτές των Public που επιλέγουν το μοντέλο μέσω του μοντέλου “by now pay later” της Klarna που προσφέρει ο λιανέμπορος για παραγγελία άνω των 35 ευρώ, θα εμφανιστεί η επιλογή “3 δόσεις χωρίς πιστωτική Klarna” στο check out. Η πρώτη πληρωμή γίνεται με την επιβεβαίωση της παραγγελίας και οι υπόλοιπες 2 πληρωμές λαμβάνονται αυτόματα κάθε 30 ημέρες.

Google news

Το Public Group έφερε πρώτο στην ελληνική αγορά την υπηρεσία “Pay in 3” της Klarna το περασμένο Καλοκαίρι, ενώ τον περασμένο Σεπτέμβριο ανακοίνωσε ότι μέσω του επενδυτικού του βραχίονα Public Capital Partners συμμετείχε ως στρατηγικός επενδυτής στον κύκλο χρηματοδότησης ύψους 800 εκατ. ευρώ που υλοποίησε η Klarna.

Redmagic WW Goboo [CPS] Many GEOs

H Public Capital Partners αυτή τη στιγμή υλοποιεί επενδύσεις 20 εκατομμυρίων ευρώ σε καινοτόμες scale-up εταιρείες, ενώ συμμετέχει και στο Endeavor Catalyst Fund IV και το Venture Friends 3.

ΠΗΓΗΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram